Gå til Startside Gå til Ledige jobsLedige jobs Gå til KundeserviceKundeservice Gå til BallerupBallerup

Nets ser etter en norsktalende Customer Service Agent

Er du på utkikk etter en jobb med utmerkede utviklingsmuligheter? Er du en kollega i verdensklasse med erfaring fra kundeservice eller lignende jobber? Brenner du for kundeopplevelse og kundeservice, og ønsker å jobbe med noen av de beste kollegene.

Søg jobbet
Sammen kan vi drive fremtiden som Europas betalingsmestere. Når du jobber hos Nets blir du en del av en spennende vekstreise. Vi har som mål å gjøre det enklere og mer intuitivt å håndtere betalinger, fordi vi mener det er grunnlaget for vekst og fremgang i både handel og samfunn.

Med en nyutviklet strategi trenger vi å styrke vårt kundeserviceteam i Norden ytterligere. Vi ser etter en Customer Service Agent til vårt norske team i Ballerup, Danmark, med høy motivasjon for gode kundeopplevelser, og lidenskap for å støtte både kunder og kolleger.

Det dansk/norske kundeservice teamet er en del av Merchant Services, og håndterer en rekke oppgaver internt i avdelingen knyttet til å gi kundene best mulig opplevelse.

Du vil bli en del av et vellykket team hvor kunde- og medarbeidertilfredshet, karriereutvikling og vinnermentalitet er høyt prioritert.

Teamet jobber fra Ballerup København området, og det forventes at det blir en kombinasjon av hjemmekontor og fysisk kontor.

Dette søger vi:

I denne stillingen vil du skape en enklere morgendag for oss alle.
Det forventes at du utvikler talentet ditt, og sikter høyt i arbeidet for å endre betalingsmetoder.

Dine hovedansvarsområder vil være;

- Håndtere innkommende anrop og e-post

- Sørge for høy kundetilfredshet gjennom utmerket kundeservice

- Salg til eksisterende og nye kunder

- Varierende administrative oppgaver

I tillegg til det lille ekstra du har som gjør at du lykkes, ser vi etter en kollega som er kjent for å være ambisiøs, målorientert, og med en sterk vinnervilje. Du har en salgsprofil, og er bevisst på god kvalitet og utmerket kundeservice. Du er en god lytter, og du er flink til å bygge gode relasjoner i teamet med fokus på å sikre høy medarbeidertilfredshet. Du trives med å jobbe i høyt tempo og presterer godt under press.

Dine kvalifikasjoner inkluderer:

- Erfaring innen kundeservice og/eller salg

- Sterk resultatorientert tankegang og gode kommunikasjonsevner

- Flytende i norsk skriftlig og muntlig.

- Engelsk på business nivå både muntlig og skriftlig


Vi tilbyr en attraktiv lønn, bonuser, pensjon, helseforsikring, utdannelse og trening innen salg og kommunikasjon. Og fremfor alt en spennende jobb i et godt team, i et selskap i vekst.

Styrk din karriere. Søk nå!

Vi screener og intervjuer fortløpende.

Nøgleord: kundeservice, Telefonisk kundeservice


Fakta om jobbet
Job-ID63105
Antal pladser1 stk.
Publiceret2 maj 2022
Sidste ansøgningsdag-
OmfangFuldtid
OpgavetypeVikariat
Varighed3-6 måneder
Startdato-
SommerjobsNej
ArbejdstiderIn the time period 8-16
LønBased on qualifications
Krav om kørekort-
LokalområdeBallerup
FagkategoriKundeservice

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk