Gå til Startside Gå til Ledige jobsLedige jobs Gå til Logistik/transportLogistik/transport Gå til BorlängeBorlänge

CE chaufförer sökes till Ragn-Sells!

Vill du göra skillnad på riktigt, inom en framtidsbransch som faktiskt bidrar till ett bättre samhälle? Då läser du helt rätt annons!

Søg jobbet
Är du utbildad CE chaufför och vill arbeta på ett företag som erbjuder nyskapande och effektiva lösningar för att minimera, ta hand om och omvandla avfall till resurser? Som CE chaufför på Ragn-Sells kommer du att göra skillnad i ditt dagliga arbete. I din roll som CE chaufför kommer du att arbeta i ett team som med stort kunnande och modern teknik hjälper sina kunder med alla typer av förebyggande och akuta åtgärder inom vatten och avlopp. Ragn-Sells erbjuder kompletta VA-lösningar och utför inspektioner, högtrycksspolningar, slamsugning och tömningar. Ragn-Sells både hanterar avfallet samt erbjuder kompletta VA-lösningar för rörinspektioner, slamsugning och spolningar av spill- och dagvattensystem.

Oavsett vilken åtgärd som utförs, så är målet att trygga en säker funktion i avloppssystemen. Till Ragn-Sells hjälp finns modern utrustning som kan hantera många olika typer av situationer och uppkomna problem. Ragn-Sells använder till exempel modern filmteknik vid inspektion och besiktning av rör och har kombibilar som både kan utföra slamsugning och högtrycksspolning. Som medarbetare på Ragn-Sells arbetar du i en framtidsbransch där du varje dag bidrar till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Ragn-Sells är ett levande bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.

Tjänsten är belägen i Borlänge och pågår mellan April - Augusti, med goda chanser till frölängning. Arbetstider är 06-15 samt 15-00. Du kommer att bli anställd av StudentConsulting och uthyrd till Ragn-Sells.

Dette søger vi:

Vi söker dig med CE behörighet och giltigt YKB. Det är starkt meriterande om du även har "arbete på väg". Vi ser gärna att du har erfarenhet och/eller kunskap av miljöarbete. Som CE chaufför på Ragn-Sells är du företagets ansikte utåt och du har därför en hög servicekänsla och förstår vikten av goda kundrelationer. Du är en god kommunikatör och utför ditt arbete proffessionellt och noggrant. Är du även nyfiken och visar framfötterna, är det ett plus i kanten!

Passar du in på beskrivningen ovan? Urval och intervjuer sker löpande, så sök tjänsten redan idag. Framtiden väntar!


Fakta om jobbet
Job-ID52209
Antal pladser2 stk.
Publiceret30 jan 2020
Sidste ansøgningsdag-
OmfangFuldtid
OpgavetypeVikariat
Varighed3-6 måneder
Startdato-
SommerjobsNej
Arbejdstider06-15.00, 15-00.00
Løn-
Krav om kørekortB, C, CE
LokalområdeBorlänge

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se