Gå til Startside Gå til Ledige jobsLedige jobs Gå til HR/PersonaleHR/Personale Gå til GlostrupGlostrup

Norsktalende HR medarbeider søkes til UPS i Glostrup

På vegne av vår kunde UPS ser vi etter norsktalende medarbeider til en spennende HR stilling. Du vil bli en del av et team med tre andre HR-kollegaer, hvor du skal bidra med et bredt spekter av arbeidsoppgaver.

Søg jobbet
Dine hovedoppgaver vil være å støtte ledere og medarbeidere i Norge og Danmark, med fokus på Norge. Det er en del administrativt arbeid hvor du skal besvare HR spørsmål rundt rekruttering, onboarding og offboarding. Du blir en viktig lagspiller i deres HR-team, hvor alle bidrar individuelt og samlet for å gjøre en forskjell for deres kollegaer i Norge og Danmark.

Hvem er du?
Det er ikke et krav å ha en utdanning innen HR, men det er ønskelig at du har relevant erfaring innen administrativt arbeid. Det er også viktig at du har en god forståelse for det norske arbeidsmarkedet og hvordan norsk lovgivning fungerer. Du må kunne håndtere et høyt tempo, da det er mye som skjer hele tiden.

Dette søger vi:

-Snakker, skriver og forstår norsk på et høyt nivå
-Gjerne ha et norsk personnummer
-Du er strukturert og tillitsvekkende
-God forståelse for engelsk tale og skrift
-Erfaring fra en administrativ stilling og en god forståelse innenfor HR området

Du blir ansatt direkte hos UPS i fast stilling. Arbeidstiden er mandag-fredag 08-16. Det vil også forekomme reiser til Oslo 1-2 ganger om måneden, hvor du skal holde avdelingsmøter med ledere og personale. Reisedagene kan til en viss grad tilpasses ditt privatliv. Du tilbydes en konkurransedyktig lønn som forhandles etter dine kvalifikasjoner. Det er også pensjon, sunnhetsforsikring og personalklubb.

Vi søker en medarbeider som kan tre til hurtigst mulig. Høres dette spennende ut? Søk allerede i dag via lenken.

Vi ser fram til å høre fra deg!


Fakta om jobbet
Job-ID63556
Antal pladser1 stk.
Publiceret26 apr 2022
Sidste ansøgningsdag-
OmfangFuldtid
OpgavetypeAnsættelse
VarighedFastansættelse
Startdatomandag 09 maj
SommerjobsNej
ArbejdstiderMandag-fredag 08-16
Løn-
Krav om kørekort-
LokalområdeGlostrup
FagkategoriHR/Personale

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk