Gå til Startside Gå til Ledige jobsLedige jobs Gå til KundeserviceKundeservice Gå til GlostrupGlostrup

Norsktalende kundeservicemedarbeidere søkes til UPS

Blir du motivert av å hjelpe mennesker? Er du interessert i problemløsing og liker å yte god service? Da er det deg vi søker!

Søg jobbet
På vegne av vår kunde UPS ser vi etter norsktalende medarbeidere til deres norske kundeserviceteam i Glostrup. Du vil bli en del av en sosial arbeidsplass hvor samarbeid og trivsel er høy prioritet, og hvor alle er villig til å gjøre en ekstra innsats for å nå målene.

Det stilles ingen krav til tidligere erfaring innen kundeservice, men for å lykkes i stillingen er det viktig at du forstår verdien.

Dine hovedoppgaver vil være å gi råd og veiledning til norske UPS kunder over telefon og e-post. Du vil motta henvendelser fra både b2b og b2c kunder. Noen av henvendelsene vil være klager, som du også skal være ansvarlig for å håndtere.

Dette søger vi:

Du snakker og forstår norsk på et høyt nivå

- Er serviceinnstilt og har et ønske om å lære
- Positiv lagspiller som motiveres av å hjelpe kunder over telefon og e-post
- Forstår engelsk på et høyt nivå
- Har interesse for IT og IT-systemer

Det er viktig for bedriften at du som medarbeider trives og gleder deg til å komme på jobb. Du vil få en rekke verktøy og kompetanse som du kan bruke gjennom hele karrieren. Det er store muligheter for at du kan videreutvikle deg i selskapet, da UPS ofte rekrutterer til andre stillinger internt.

Du vil bli ansatt direkte hos UPS i fast stilling. UPS søker lojale medarbeidere, som kan bidra til ro og stabilitet. Du må kunne se for deg å bli i stillingen over en lengre periode, og ikke ha planer om studie eller lignende i nær fremtid. Arbeidstiden er mandag til fredag mellom 08-19. Det kan forekomme at du må jobbe enkelte lørdager, men du vil da få fri en annen dag i uken.

Vi søker medarbeidere som kan tre til hurtigst mulig. Høres dette spennende ut? Søk allerede i dag via lenken. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Søg jobbet

Fakta om jobbet
Job-ID65594
Antal pladser2 stk.
Publiceret2 aug 2022
Sidste ansøgningsdag-
OmfangFuldtid
OpgavetypeAnsættelse
VarighedFastansættelse
Startdatotorsdag 01 september
SommerjobsNej
ArbejdstiderMandag-fredag i tidsrummet 8-18.
Løn-
Krav om kørekort-
LokalområdeGlostrup
FagkategoriKundeservice

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk