Gå til Startside Gå til Ledige jobsLedige jobs Gå til ØkonomiØkonomi Gå til GöteborgGöteborg

Ekonomiassistent till Svensk Cater

Söker du ett meriterande sommarjobb inom ekonomi? Har du erfarenhet av Medius och Navision? Då har vi tjänsten för dig!

Søg jobbet
Just nu söker vi på StudentConsulting en Ekonomiassistent över sommaren till Svensk Cater i Göteborg. Svensk Cater är en av landets ledande grossister för uteätarmarknaden. Svensk Cater i Göteborg är ett av 17 st Svensk Cater i Sverige. I dagsläget har företagets cirka 900 anställa och omsätter drygt 4,5 miljarder. Bolaget befinner sig i en expansiv fas och har god tillväxt och lönsamhet.

Som Ekonomiassistent kommer du stötta upp befintlig ekonomiansvarig under sommaren med administrativa arbetsuppgifter. Din primära arbetsuppgift kommer vara fakturahantering där du arbetar i Medius. Vidare kommer du att arbeta med orderhantering i Navision. Utöver detta kommer du ha arbetsuppgifter som att lägga upp nya kunder, utföra kreditkontroller och sköta lönehantering.

Detta är ett konsultuppdrag som innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting och jobbar som konsult hos Svensk Cater i Göteborg. Tjänsten planerar att starta v. 26 eller enligt överenskommelse och pågå i 6-8 veckor. Tjänsten är på heltid och arbetet är förlagt på kontorstider. Vid behov finns också möjlighet att arbeta extra under hösten.

Dette søger vi:

För att lyckas i rollen ser vi att du:

• Studerar inom relevant område eller har en annan huvudsaklig sysselsättning
• Har tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomi
• Har erfarenhet av Medius och Navision
• Har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift

Meriterande är:

• Erfarenhet av försäljning

Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper! För att lyckas i rollen ser vi att du är positiv och nyfiken. Du har ett stort intresse till att utvecklas inom ekonomi och är engagerad i ditt arbete. Du är orädd för att ta egna initiativ och är självgående. Vidare ser vi att du är driven, noggrann och ansvarstagande.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Søg jobbet

Fakta om jobbet
Job-ID76149
Antal pladser1 stk.
Publiceret7 maj 2024
Sidste ansøgningsdag-
OmfangFuldtid
OpgavetypeVikariat
Varighed11 dage - 3 måneder
Startdatomandag 24 juni
SommerjobsJa
Arbejdstider-
Løn-
Krav om kørekort-
LokalområdeGöteborg
FagkategoriØkonomi

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com