Gå til Startside Gå til Ledige jobsLedige jobs Gå til ØkonomiØkonomi Gå til GöteborgGöteborg

Kundansvarig till Aros Kapital AB!

Vill du utvecklas tillsammans med ett spännande bolag inom finansbranschen som präglas av stark entreprenörsanda och frihet under ansvar? Då har vi tjänsten för dig!

Søg jobbet
Just nu söker vi på StudentConsulting en Kundansvarig till vår entreprenörsdrivna kund Aros Kapital AB. Aros Kapital AB är experter inom företagsfinansiering och är verksamma i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Bolaget växer kraftigt och vill nu finna en driven person till deras Factoringavdelning i Göteborg!

På factoringavdelningen hanteras fakturaköp där bolaget köper både inhemska fakturor och exportfakturor. Du kommer att bli en del av ett team som idag består av 6 personer som präglas av stark entreprenörskänsla och framåtanda.

Som kundansvarig har du daglig kontakt med Aros Kapitals kunder. Du ansvarar över att ge kunderna förstklassig service och skapa goda kundrelationer. Du kommer att hantera delar av kreditprocessen, vilket bland annat innefattar reskontrahantering, administration av fakturor och kreditriskhantering. Du erbjuds stora möjligheter att själv påverka ditt arbete och uppmanas att komma med egna initiativ och förbättringsförslag.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du får en anställning hos Aros Kapital AB. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är förlagda på kontorstider. Anställningen inleds med två veckors introduktion av gruppens teamleader, som dedikerat kommer att lära dig allt om tjänsten och verksamheten. Du kommer även att erbjudas ett flertal utbildningar löpande under året för att få alla förutsättningar att lyckas och utvecklas i din roll.

Dette søger vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:
• En avslutad gymnasieutbildning, företrädesvis inom ekonomi
• Tidigare erfarenheter av ekonomiska arbetsuppgifter
• Van vid att skapa goda kundrelationer
• Har ett starkt driv och entreprenörsanda
• Behärskar svenska och engelska i både tal och skrift

Meriterande är om du:
• Behärskar finska
• Har en eftergymnasial ekonomisk utbildning
• Har erfarenhet av kredit- och riskrelaterade arbetsuppgifter
• Har erfarenhet av fakturaköp, inkasso och/eller jobbat på bank tidigare

Som person är du analytisk lagd och trivs i att arbeta med administration, kundkontakt och problemlönsing. Då du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med andra ser vi att du är ansvarstagande, är noggrann i ditt arbete samt har lätt till att samarbeta med andra. Du ser vikten av ett professionellt bemötande gentemot såväl kunder som kollegor samtidigt som du sprider energi och positivitet. Vidare ser vi att har en lösningsorienterad inställning och trivs med att arbeta i ett högt tempo, vilket kan förekomma då du ofta kommer att ha tighta deadlines gentemot dina kunder.

Passar ovan på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!


Fakta om jobbet
Job-ID56392
Antal pladser1 stk.
Publiceret16 feb 2021
Sidste ansøgningsdag-
OmfangFuldtid
OpgavetypeAnsættelse
VarighedFastansættelse
Startdato-
SommerjobsNej
Arbejdstider-
Løn-
Krav om kørekort-
LokalområdeGöteborg
FagkategoriØkonomi

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se