Gå til Startside Gå til Ledige jobsLedige jobs Gå til KundeserviceKundeservice Gå til HalmstadHalmstad

Studenter sökes extra till butiksarbete i Halmstad!

Brinner du för service och vill ha ett ha ett spännande extrajobb vid sidan av dina studier? Är du ansvarsfull, flexibel och utåtriktad och vill bygga på ditt CV ytterligare hos ett välkänt företag? Sök då denna tjänst redan idag!

Søg jobbet
Vi söker för vår kunds räkning en ny engagerad butiksmedarbetare till vår kunds butik i Halmstad.
De primära arbetsuppgifterna kommer vara kassaarbete, varuplock och att skapa goda kundrelationer. Vår kund är ett ledande företag inom teknisk handel och de behöver nu förstärkning till sin butik i Ängelholm. Du kommer ha ett aktivt ansvar för att säkerställa butikens utveckling och skapande av långsiktiga kundrelationer. Du ser butiken som din egen och en viktig del av din vardag är att skapa en levande och iögonfallande butik som alltid överträffar våra kunders förväntningar.

Arbetstiderna är förlagda dagtid och du förväntas kunna arbeta i snitt 1-2 heldagar i veckan och vid behov. Vi erbjuder även stora möjligheter till heltid under sommar och julledighet. Arbetstiderna är måndag-fredag, kl 7-16 då butiken har stängt under helger. Arbete i Ängelholm samt Falkenberg kan förekomma, så det meriterande om man kan vara flexibel och ställa upp på annan ort.

Då tjänsten är en timanställning behöver du som söker studera på minst 50 % på universitet, högskola, komvux eller liknande utbildning som är CSN berättigad och du ska ha fyllt 18 år. Då vi ser långsiktigt på våra uppdrag ser vi att du är i början av din utbildning alternativt har minst 1 år kvar på dina studier.

Du kommer att vara anställd som konsult via oss på StudentConsulting och uthyrd till kund. Tjänsten kan komma att tillsättas så fort vi hittat rätt kandidat, därför är det viktigt att du söker tjänsten idag för att få chansen att bli en del av detta team.

Dette søger vi:

Som person är du självgående, initiativtagande, relationsskapande och strukturerad. Du uppskattar utmaningar och förändring och ser det som en möjlighet att växa. Du trivs att arbeta i en utåtriktad serviceroll och ser försäljning som något spännande och lärorikt. Har du kassavana så ser vi det som meriterande, men det är inget krav. Du har även god datavana och sätter dig snabbt in i nya datasystem samt arbetssätt.

Välkommen med din ansökan!


Fakta om jobbet
Job-ID47923
Antal pladser1 stk.
Publiceret2 apr 2019
Sidste ansøgningsdag-
OmfangDeltid/Ekstra
OpgavetypeVikariat
Varighed6 måneder eller længere
Startdato-
SommerjobsJa
Arbejdstider-
Løn-
Krav om kørekort-
LokalområdeHalmstad
FagkategoriKundeservice

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se