Gå til Startside Gå til Ledige jobsLedige jobs Gå til Logistik/transportLogistik/transport Gå til HelsingborgHelsingborg

Budbilschaufför sökes för kommande möjligheter i Landskrona!

Är du en bilentusiast som älskar att köra runt på vägarna? Har du ett öga för detaljer och en passion för att leverera kundnöjdhet? Då är du precis den vi letar efter!

Søg jobbet
Arbetsuppgifter:
- Leveranser och distribution: Du kommer att vara ansvarig för att leverera varor och paket till våra kunder på ett säkert och effektivt sätt.
- Rutinmässiga kontroller: Du kommer att genomföra rutinmässiga kontroller av fordonet för att säkerställa att det är i gott skick och redo
för körning.
- Kundinteraktion: Som budbilschaufför är du ofta det första ansiktet våra kunder ser. Du kommer att interagera med kunder vid leverans - och se till att de är nöjda med servicen.
- Ruttplanering: Effektiv ruttplanering är nyckeln till framgångsrika leveranser. Du kommer att ansvara för att planera den mest effektiva rutten för att maximera leveransens effektivitet och minska körtiden.

Dette søger vi:

Krav:
Giltigt manuellt b-körkort.
Anmärkningsfritt belastningsregister
Kundserviceförmåga: Vi värdesätter kundnöjdhet högt, så det är viktigt att du har goda kommunikationsfärdigheter och kan erbjuda en utmärkt service till våra kunder.

Om du tror att du har vad som krävs för att bli en del av vårt team som budbilschaufför i Landskrona, tveka inte att skicka in din ansökan idag! Detta är en annons för kommande möjligheter hos oss på StudentConsulting.

Søg jobbet

Fakta om jobbet
Job-ID76135
Antal pladser3 stk.
Publiceret6 maj 2024
Sidste ansøgningsdag-
OmfangFuldtid
OpgavetypeVikariat
Varighed6 måneder eller længere
Startdato-
SommerjobsNej
Arbejdstider-
Løn-
Krav om kørekort-
LokalområdeHelsingborg

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com