Gå til Startside Gå til Ledige jobsLedige jobs Gå til Logistik/transportLogistik/transport Gå til HelsingborgHelsingborg

Erfaren transportledare sökes till känt företag i Helsingborg!

Brinner du för logistik? Vill du jobba i ett stort företag? Trivs du med ansvar och många bollar i luften? -Då kan du vara vår nästa transportledare!

Søg jobbet
I rollen som transportledare kommer du att ta emot kundbeställningar och utifrån dessa planera bilar och leveranser på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt. Tjänsten innebär mycket telefonsamtal samt administrativt arbete, vilket ställer krav på att du som söker tycker om att ha flera bollar i luften och är lösningsorienterad. Du kommer även att följa upp och rapportera om avvikelser av transporter till kund vilket ställer krav på din förmåga att kunna koordinera och arbeta självständigt. Vidare rapporterar du till produktionschefen. I dina arbetsuppgifter kan även ekonomisk uppföljning som att ha hand om fakturor och registrering av dessa att förekomma, vi ser därför gärna att du som söker har ett intresse för försäljning och ekonomi.

Tjänsten förväntas börja i juli och fortlöpa över sommaren, med goda chanser till förlängning. Arbetstiderna är belagda kontorstid 08:00-17:00.

Dette søger vi:

Vi söker dig som brinner för service och kundnöjdhet och förstår vikten av kvalité i allt du gör. Du har minst 3-4 års erfarenhet av att arbeta som transportledare eller motsvarande och har god förståelse för logistikbranschen. Har du en eftergymnasial utbildning inom logistik ser vi det som meriterande. Som person strävar du alltid att ge god service och är alltid proffsig i kunddialogen. Då det stundtals är högt tempo, ser vi gärna att du som söker är stresstålig och presterar som bäst när det är mycket att göra.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du som söker har ett genuint intresse för logistik och transport samt driv för att ge bästa kundservice.

God förståelse för det svenska språket i tal och skrift är ett krav, vi ser vi gärna att du har goda kunskaper i engelska i tal och skrift.


Fakta om jobbet
Job-ID47785
Antal pladser1 stk.
Publiceret5 jun 2019
Sidste ansøgningsdag-
OmfangFuldtid
OpgavetypeAnsættelse
Varighed3-6 måneder
Startdato-
SommerjobsJa
Arbejdstider-
Løn-
Krav om kørekort-
LokalområdeHelsingborg

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se