Gå til Startside Gå til Ledige jobsLedige jobs Gå til Logistik/transportLogistik/transport Gå til HelsingborgHelsingborg

Studenter sökes till kommande uppdrag som truckförare!

Är du student på minst 50% och kommer vara det i minst ett år till? Har du tidigare erfarenhet av truckkörning och strävar att utvecklas ytterligare? Då kan du vara den vi söker!

Søg jobbet
Vi söker just nu rutinerade truckförare för kommande uppdrag inom lager och terminal. Tjänsten kan innebär allt från att arbeta på råvaru- och plocklager till terminaler.
Du blir anställd via Student Consulting och uthyrd som ambulerande konsult till kunden.

Dette søger vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är studerande på en CSN-berättigad utbildning med en studietakt på minst 50%. Då vi söker pålitliga och långsiktiga medarbetare som har en vilja att utvecklas ser vi även att du har minst ett år kvar av dina studier. Vi söker dig som har en del truckvana sedan tidigare arbetslivserfarenheter och därigenom är insatt i vad yrket innebär och vad som krävs. Som person ser vi att du är flexibel, handlngskraftig och har hög arbetsmoral. Du trivs med att arbeta under högt tempo och mycket rörelse. Snabbhet, effektivitet och fysisk styrka är exempel på egenskaper som utmärker sig i ditt arbete.

Vi ser även gärna att du har körkort samt tillgång till bil.

Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte att söka idag då urval och intervjuer sker löpande.


Fakta om jobbet
Job-ID51470
Antal pladser5 stk.
Publiceret3 dec 2019
Sidste ansøgningsdag-
OmfangDeltid/Ekstra
OpgavetypeVikariat
Varighed6 måneder eller længere
Startdato-
SommerjobsNej
Arbejdstider-
Løn-
Krav om kørekort-
LokalområdeHelsingborg

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se