Gå til Startside Gå til Ledige jobsLedige jobs Gå til KundeserviceKundeservice Gå til KøbenhavnKøbenhavn

DFDS søker norsktalende kundeservicemedarbeidere i København

Ønsker du å arbeide i en internasjonal virksomhet, og er du en person som motiveres av å gi den beste kundeservicen? Da er det deg vi søker!

Søg jobbet
På vegne av DFDS søker vi medarbeidere til deres norske team i helt nye lokaler i København. Du vil bli en del av kundeserviceteamet for deres største passasjerrute. Det forventes ikke at du har tidligere erfaring med telefonisk kundeservice, men du har et godt pågangsmot og motiveres av å hjelpe andre.

Dine arbeidsoppgaver vil primært være å betjene reisende til Oslo-ruten (Danskebåten), hvor du skal hjelpe de med bookinger, endringer og avlysninger. Ut over dialog med deres kunder påtar du deg også administrative oppgaver. Reisebransjen kan være hektisk og derfor er det viktig at du håndterer stressende situasjoner og kan holde flere baller i luften.

DFDS tilbyr:
-Gode interne utviklingsmuligheter
-Lekker kantineordning
-Verdens beste kollegaer
-Personalegoder som blant annet gratis reiser på alle DFDS’s passasjerturer og tilgang på fitness mm.

Dette søger vi:

-Du skriver og snakker norsk på høyt nivå
-Du balanserer evnen til å kombinere service og salg over telefon og e-post
-Er utadvendt og fungerer godt i team
-God forståelse for IT-systemer
-Gode engelskkunnskaper både skriftlig og muntlig

DFDS søker lojale medarbeidere som kan se for seg å bli i stillingen i en lengre periode. Det vil da også være store muligheter for å vokse innad i virksomheten, hvor man kan få ekstra ansvarsområder. Du vil bli ansatt direkte hos DFDS i en fast stilling.

Arbeidstidene er mandag-fredag fra 09-17, og en enkelt dag 09-16.30.

Høres dette ut som noe for deg? Vi søker medarbeidere som kan tre til hurtigst mulig. Send en søknad allerede i dag via lenken!


Fakta om jobbet
Job-ID63307
Antal pladser2 stk.
Publiceret13 apr 2022
Sidste ansøgningsdag-
OmfangFuldtid
OpgavetypeAnsættelse
VarighedFastansættelse
Startdato-
SommerjobsNej
ArbejdstiderMandag-fredag 09-17
Løn-
Krav om kørekort-
LokalområdeKøbenhavn
FagkategoriKundeservice

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk