Gå til Startside Gå til Ledige jobsLedige jobs Gå til KundeserviceKundeservice Gå til KøbenhavnKøbenhavn

Norsktalende kundeservicekonsulenter søkes til Elgiganten i København

På vegne av Elgiganten søker StudentConsulting dyktige kundeservicekonsulenter til en fast stilling i København. Her blir du en del av et nytt og engasjert team, hvor profesjonalisme og god service er i sentrum!

Søg jobbet
Elgiganten er Nordens største handelsvirksomhet innenfor sitt felt, og har stor fokus på intern utvikling og utdannelse av sine medarbeidere. Som en del av Elgigantens sterke brand og enestående kultur åpner du døren til en spennende karriere, i de nye kontorlokalene i Ørestaden.

Kunden i fokus
I rollen som kundeservicekonsulent bruker du dine gode kommunikative evner til å gi kunden best mulige kjøpsopplevelse. Du blir profesjonelt opplært til å kunne veilede kunden i ombyttningsprosedyrer, besvare forespørsler om lagerstatus, leveringsprosedyrer mv. over telefon, mail og Chat.

Vi leter etter deg som har evnen til at analysere kundens behov og vende et problem til en løsning, som er god for både kunden og Elgiganten.

Din hverdag i det nyetablerte Contact Center vil bli travel, men også fylt med lærerike arbeidsoppgaver og et meget sosialt arbeidsmiljø.

Dette søger vi:

For at få suksess i rollen som kundeservicekonsulent skal du være:
- Serviceorientert og utadvendt
- Dyktig til å kommunisere og velformulert i skrift og tale
- Teknisk velfundert
- Effektiv og resultatorientert
- Stabil og punktlig
- Flytende på norsk i skrift og tale

Din hverdag i det nyetablererte Customer Care Center vil bli travel, men også fylt med lærerike arbeidsoppgaver og et meget sosialt arbeidsmiljø.

Elgiganten starter opp 10 juni 2019. Vi avholder samtaler til stillingen løpende, kickstart derfor din karriere hos Elgiganten og send din søknad, målrettet CV samt relevant eksamensbevis allerede i dag!


Fakta om jobbet
Job-ID48609
Antal pladser1 stk.
Publiceret10 maj 2019
Sidste ansøgningsdag-
OmfangFuldtid
OpgavetypeAnsættelse
VarighedFastansættelse
Startdato-
SommerjobsNej
ArbejdstiderElgigantens Customer Care Center har åpent mandag - fredag fra kl. 08:00-21:00 og i helger fra kl. 09:00-17:00.
Løn19.500 DKK + bonus på op til 3500 DKK per måned - Der er tillegg for kvelds- og helgearbeid.
Krav om kørekort-
LokalområdeKøbenhavn
FagkategoriKundeservice

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk