« Tilbage til joblisten

Norsktalende kundeservicekonsulenter søkes til Elkjøp.

Elkjøp søker norsktalende kundeservicekonsulenter til en fast heltidsstilling i København. Her blir du en del av et godt sosialt arbeidsmiljø hvor god service er i sentrum.

Elkjøp er Nordens største handelsvirksomhet innen sitt felt, og har et stort fokus på intern utvikling og utdannelse av sine medarbeidere. Som en del av Elkjøps store konsern åpner du døren til en spennende karriere i nye kontorlokaler i Ørestaden.

Elkjøp tilbyr:
- En grundig opplæring på 3-4 uker
- Et godt og profesjonelt arbeidsmiljø blant gode kollegaer
- Personlig og faglig utvikling
- Moderne og nyoppussede kontorfasiliteter
- Gratis trening
- Billig og god lunsjordning
- En fast månedlig grunnlønn på 19.500 DKK, svarende til 24.300 NOK og etter 3 måneders ansettelse mulighet for bonus opp til 3500 DKK, svarende til 4.300 NOK. Det er også tillegg for kvelds- og helgearbeid.
- En fast ansettelse såfremt du leverer gode resultater

Kopier dette link i din browser og se filmen om fordelene ved at arbejde hos Elgiganten: https://www.youtube.com/watch?v=K2JTYMOtMfk

Salg og service
Elkjøp søker medarbeidere til 2 spennende avdelinger

Direct sales
Her vil din primære oppgave være å besvare innkommende samtaler fra Elkjøps kunder og veilede dem til riktig kjøp. Kunden ringer inn med et konkret behov eller forespørsel, og det blir din oppgave å lytte og veilede kundene til det riktige produktet. Vi søker derfor deg som er god til å sette deg i kundens situasjon og avdekke behovet, for å kunne yte en suveren service til kunden og avslutte salget.

Aftersales
I aftersales tar du imot samtaler fra Elkjøps eksisterende kunder og håndterer alle typer av spørsmål og reklamasjoner. Du blir profesjonelt opplært i å veilede i bytteprosesser, besvare forespørsler om lagerstatus, leveringsprosedyrer m.m over telefon, mail og chat.

Din profil

Den dyktige konsulenten...
- Er imøtekommende, serviceminded og er god til å kommunisere med mange forskjellige mennesker
- Trives i et arbeidsmiljø med høyt tempo
- Er effektiv og resultatorientert
- Snakker og skriver flytende norsk og engelsk
- Er stabil og punktlig

Elkjøp starter opp 2. Oktober og 6. November 2017. Vi har intervjuer til stillingen fortløpende. Send derfor en kort søknad, målrettet CV samt relevant vitnemål allerede i dag.

Prisbelønnede StudentConsulting er en rekrutterings- og bemandingsvirksomhed med fokus på unge mennesker i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring er vi i stand til at tilbyde interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion, logistik og transport. Find din fremtid på www.studentconsulting.dk allerede i dag!

Annonce nr.:
37833
Antal stillinger:
10 st
Opslået:
01-09-2017
Opgavetype:
Omfang:
Varighed:
Fastansættelse
Arbejdstider:
På vardagar arbetar du i tidsrummet kl. 8 och 20 och på helger kl. 9 och 17. Vi förväntar oss att du kan arbetar en till två helger per månad.
Løn:
19.500 DKK + bonus upptill 3500 DKK. Svarende til 24.600 NOK + bonus upptil 4.300 NOK. Det er også tillegg for kvelds- og helgearbeid.
Arbejdskategori:
Sted:
 
Del & tip en ven
share on facebook share on twitter share on linkedin share by email