Gå til Startside Gå til Ledige jobsLedige jobs Gå til IT/dataIT/data Gå til KøbenhavnKøbenhavn

Norsktalende Technical Advisor søkes til Elkjøp i København

På vegne av Elkjøp søker StudentConsulting en dyktig Technical Advisor til en fast heltidsstilling i København. Her blir du en del av et engasjert team, hvor profesjonalisme og god service er i sentrum!

Søg jobbet
Elkjøp er Nordens største handelsvirksomhet innenfor sitt felt, og har stor fokus på intern utvikling og utdannelse av sine medarbeidere. Som en del av Elkjøps sterke brand og enestående kultur åpner du døren til en spennende karriere, i de nye kontorlokalene i Ørestad.

I rollen som Technical Advisor vil arbeidet ditt bestå av å ta imot samtaler fra Elkjøps kunder som har problemer med blant annet deres telefon, PC, TV eller lignende. Ditt ansvar vil være å yte profesjonell støtte, hjelpe kundene med problemene deres eller sende kundene videre til produsenten.

I denne stillingen kommer du til å være fast ansatt og det forventes at du kan jobbe 37 timer per uke. Oppstart er så snart som mulig med to ukers opplæringsperiode på heltid. Arbeidstiden vil bli fordelt innenfor Helpdesk åpningstid.

Som en medarbeider hos Elkjøp kan du nyte godt av gratis fitness og billig lunsjordning, samt et godt samhold i et skandinavisk team. Kontoret ligger like ved Ørestad stasjon, rett ved metro og tog.

Dette søger vi:

Elkjøp ser etter stabile, tålmodige og pedagogiske kandidater som har en teknisk interesse. Det er en fordel om du har tidligere arbeidserfaring med IT-support eller en utdannelse innen IT, men ikke et krav. I tillegg er det en fordel hvis du kan gjenkjenne deg selv i det nedenstående:

- Er imøtekommende, serviceminded og er god til at kommunisere med mange forskjellige mennesker
- Trives i et arbeidsmiljø med høyt tempo
- Er effektiv og resultatorientert
- Har computeteknisk erfaring
- Snakker og skriver norsk og engelsk
- Er stabil og punktlig.

Er det deg vi mangler i teamet? Send oss gjerne en søknad i dag. Vi holder intervjuer fortløpende.
Vi gleder oss til å høre fra deg

Nøgleord: helpdesk, teknisk support, technical advisor, IT, kundeservice


Fakta om jobbet
Job-ID63513
Antal pladser1 stk.
Publiceret25 apr 2022
Sidste ansøgningsdag-
OmfangFuldtid
OpgavetypeAnsættelse
VarighedFastansættelse
Startdato-
SommerjobsNej
Arbejdstider37 t/u Åpningstider: Man-Fre 09:00-20:00 Lørdag: 10:00-17:00
Løn37 t/u Åpningstider: Man-Fre 09:00-20:00 Lørdag: 10:00-17:00
Krav om kørekort-
LokalområdeKøbenhavn
FagkategoriIT/data

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk