Gå til Startside Gå til Ledige jobsLedige jobs Gå til KundeserviceKundeservice Gå til KøbenhavnKøbenhavn

Stor skandinavisk virksomhet søker norsktalende kundeservicemedarbeidere

Drømmer du om en jobb i reisebransjen med spennende arbeidsoppgaver og god lønn? Vil du arbeide i hjertet av København og dra fordel av ditt norske språk? Så er jobben som kundeservicemedarbeider i en internasjonal virksomhet kanskje noe for deg.

Søg jobbet
På vegne av vår kunde DFDS søker vi kundeservicemedarbeidere til deres norske team i nye lokaler i København. Dine primære arbeidsoppgaver vil være en kombinasjon av telefonisk og skriftlig kundeservice hvor du vil hjelpe reisende med bookinger, endringer og avlysninger. Ut over det vil du også få erfaring med diverse administrative oppgaver. Tidligere erfaring med kundeservice er ikke et krav, men det er viktig at du motiveres av å hjelpe andre, trives med å gi service og ha en god dialog med kunder.

Denne stilling tilbyr en rekke attraktive muligheter og goder. Det vil være mulighet for å utvikle seg internt, da man etter kort tid kan få flere ansvarsområder i virksomheten. Du vil bli tilkoblet et ungt team som vekter et sosialt arbeidsmiljø. Siden du blir ansatt i en virksomhet med fundament i reisebransjen, vil det være personalgoder i form av gratis seilturer, rabatt på restauranter om bord mm.

Dette søger vi:

-Høyt nivå muntlig og skriftlig norsk, samt gode skriftlige og muntlige engelskferdigheter
-Du er utadvendt og arbeider godt i team
-Motiveres av å gi god kundeservice og trives med kundedialog

Arbeidstidene er mandag-fredag fra klokken 09-17 og er en fulltidsstilling på 37 timer. Bemerk at det til denne stillingen søkes kandidater som har norsk som morsmål. Du vil måtte navigere i forskjellige IT-systemer, så det er viktig at du har god forståelse for IT og at du hurtig kan sette deg inn i nye systemer.

Dette tilbyr vi:
-Gode interne utviklingsmuligheter
-Attraktive personalegoder som gratis reiser, tilgang på fitness og god kantineordning
-Konkurransedyktig lønn og stabile arbeidstider
-Sosial og ung arbeidsplass

Vår kunde søker lojale medarbeidere som kan se for seg å bli i stillingen i en lengre periode. Du vil bli ansatt direkte hos virksomheten i en fast stilling.

Høres dette ut som noe for deg? Vi søker medarbeidere som kan tre til hurtigst mulig. Send en søknad allerede i dag via lenken!


Fakta om jobbet
Job-ID63942
Antal pladser2 stk.
Publiceret10 maj 2022
Sidste ansøgningsdag-
OmfangFuldtid
OpgavetypeAnsættelse
VarighedFastansættelse
Startdato-
SommerjobsNej
ArbejdstiderMandag-fredag 09-17
Løn-
Krav om kørekort-
LokalområdeKøbenhavn
FagkategoriKundeservice

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk