Gå til Startside Gå til Ledige jobsLedige jobs Gå til KundeserviceKundeservice Gå til KøbenhavnKøbenhavn

Suomenkielinen asiakaspalvelija Garmin Nordics Contact Centeriin

Garmin etsii suomenkielistä asiakaspalvelijaa äitiysloman ajaksi syyskuusta 2019 elokuuhun 2020 asti

Søg jobbet
Pohjoismaalaisena Contact Center-työntekijänä olet asiakkaan ensimmäinen kontakti Garmin Nordicsiin, ja tämän vuoksi on tärkeää, että suomalaiset asiakkaat kokevat antamasi palvelun korkeatasoiseksi. Tulet ensisijaisesti tarjoamaan palvelua fitness- sekä wellness-alueilla, mutta myös autoilu- ja outdoor-segmenteillä. Työtehtäviisi kuuluu:

• Garminin suomalaisten asiakkaiden avustaminen puhelimitse, sähköpostitse sekä tulevaisuudessa myös chatin kautta.
• Varmistaa, että kaikki yhteydenotot hoidetaan tehokkaasti ylläpitäen korkean palvelutason, ja että koko asiakastapahtuma sujuu alusta loppuun joustavasti ja helposti.
• Tarjota ammattimaista opastusta loppukäyttäjille Garmin-tuotteiden hyödyntämisessä.


Arkipäiväsi Garminilla ovat kiireisiä, ja sinulle annetaan suuri vastuu. Odotamme, että voit työskennellä itsenäisesti, ja että osaat itse priorisoida työtehtäväsi. Vastineeksi pääset osaksi ainutlaatuista työpaikkaa, jossa on perheilmapiiri, ja jossa yhteinen intohimo Garminia kohtaan luo pohjan monipuoliselle työpaikalle. Kun aloitat, saat perusteellisen koulutuksen, ja saat tarvitsemasi tuen sekä avun aloittaessasi itsenäisen työskentelyn.


Käytännön tietoa
Garmin etsii kokopäiväistä työntekijää, joka voi aloittaa 1. syyskuuta (tai mahdollisimman pian) ja jatkaa elokuuhun 2020 saakka. StudentConsulting palkkaa sinut väliaikaiseksi työntekijäksi, ja työsuhdetta voi olla mahdollista pidentää. Contact Center on yleisesti avoinna klo 07.00-18.00 maanantaista perjantaihin, mutta voit olettaa, että työaikasi on klo 08.00-16.00 välillä. Konttorille pääsee helposti julkisen liikenteen avulla. Matkustusaika on noin 30 min. junalla Kööpenhaminan keskustasta Allerødin asemalle, josta on matkaa konttorille noin 1,5 km.


Rekrytointiprosessi
Ensimmäiset haastattelut pidetään juoksevasti StudentConsultingilla. Jos pääset eteenpäin prosessissa, sinut kutsutaan toiseen haastatteluun Garminille. Osana rekrytointiprosessia otamme yhteyttä suosittelijoihisi. Tarkastamme rekrytointiprosessin aikana rikosrekisterisi.
Odotamme kuulevamme sinusta.

Dette søger vi:

Odotuksemme sinua kohtaan

Etsimme sinua, jolla on kokemusta asiakaspalvelusta, ja joka voi varmistaa, että kaikki asiakkaat kokevat tarjoamamme palvelun korkeatasoisena. Sinun tulee myös osata työskennellä tehokkaasti alusta loppuun. Vaatimuksena on, että osaat kommunikoida sujuvasti suomeksi sekä englanniksi, ja että kykenet kommunikoimaan tarkasti. Emme vaadi aikaisempaa kokemusta teknisestä tuesta. Monet Garminin tuotteista ovat suunnattuja asiakkaille, jotka harrastavat urheilua ja jotka ovat kiinnostuneita terveydestään, ja tämän vuoksi etunasi on, mikäli olet myös itse kiinnostunut urheilusta.
Tämän lisäksi on tärkeää, että sinulla ole ei lomasuunnitelmia syksylle 2019, ja että haluat työskennellä ja olla osa inspiroivaa tiimiä, jonka yhteinen tavoite on tarjota laadukasta asiakaspalvelua.


Fakta om jobbet
Job-ID49716
Antal pladser1 stk.
Publiceret2 aug 2019
Sidste ansøgningsdag-
OmfangFuldtid
OpgavetypeVikariat
Varighed6 måneder eller længere
Startdato-
SommerjobsNej
ArbejdstiderAjan mittaan 07:00-18:00
Løn144,22 DKK/hour
Krav om kørekort-
LokalområdeKøbenhavn
FagkategoriKundeservice

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk