Gå til Startside Gå til Ledige jobsLedige jobs Gå til ØkonomiØkonomi Gå til KøbenhavnKøbenhavn

Svenska kundserviceagent på deltid sökes till Nordiccom Communications

Letar du efter ett flexibelt deltidsjobb, och blir du motiverad av att kommunicera med människor? På vägnar av Nordiccom söker vi nya medarbetare till deras avdelning inom bank- och finansbranschen i hjärtat av Köpenhamn.

Søg jobbet
Verksamheten som du kommer bli en del av:
Nordiccoms skandinaviska kundserviceteam håller till i charmiga före detta banklokaler. Nordiccom samarbetar med banker, andra finansiella intuitioner och försäkring sällskap som förväntar en hög standard inom Kundservice.

Du kommer bli del av det svenska teamet, där det förväntas att du kan arbeta självständigt, men samtidigt bidra till att teamet som helhet når de gemensamma målen.

Arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att kontakta existerande kunder i förbindelse med servicesamtal. Vilket innefattar professionell kundhantering och kvalitetssäkra kunddialoger. Din primära arbetsuppgift kommer bestå av att skapa positiva helhetsupplevelser för kunderna, där det krävs att du är empatisk och kan sätta dig in i kundens situation.

Du kommer naturligtvis få en grundlig upplärning, som blir planlagd efter din nivå och ditt behov.

Hos Nordiccom Communications, får du möjlighet för att:
• Få erfarenhet av rådgivning för kunder i den finansiella sektorn, som du senare i karriären kan dra nytta av
• Bli en del av ett ungt och dynamiskt team, som tillsammans har gemensamma mål om att skapa goda kundupplevelser
• Få ett flexibelt arbete under sommaren, men möjlighet för fast anställning

Dette søger vi:

Anställningsförloppet:
Du kommer bli anställd som konsult genom StudentConsulting, och bli erbjuden arbetspass hos Nordiccom i tidsrummet 10:00-21:00, måndag till fredag. Din funktion kommer vara som standby kundserviceagent och du ska vara beredd på att ställa upp med kort varsel vid sjukdom och mer hektiska perioder. Vi har däremot förståelse för, att det ska gå ihop med din privata kalender och du kan förvänta dig att få tillgång till huvuddelen dina arbetspass en månad i förväg.

Eftersom vi söker den rätta kandidaten, finns det inte något fast uppstartsdatum, men vi ser gärna att du kan börja snarast möjligt. Vi kommer hålla intervjuer löpande, så skicka oss din ansökan redan idag!

Vi gläder oss till att höra från dig.


Fakta om jobbet
Job-ID48738
Antal pladser3 stk.
Publiceret16 maj 2019
Sidste ansøgningsdag-
OmfangDeltid/Ekstra
OpgavetypeVikariat
Varighed3-6 måneder
Startdato-
SommerjobsNej
ArbejdstiderMåndag till fredag i tidsrummet 10:00-21:00
Løn110 DKK i timmen. Med god möjlighet för bonus
Krav om kørekort-
LokalområdeKøbenhavn
FagkategoriØkonomi

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk