« Tilbage til joblisten

Svenska kandidater sökes till Elgigantens norska kundsupport

Vill du arbeta med kundservice och ser en utmaning i att kommunicera på ett annat nordiskt språk? Så är tjänsten hos Elgigantens norska team något för dig!

Elgiganten är Nordens största detaljhandelsföretag inom hemelektronik. Som en del av Elgiganten öppnar du en dörr till en spännande karriär, med start på Elgigantens nya kontor i Örestaden. Elgiganten har ett stort fokus på intern utveckling och vidareutbildning av sina medarbetare.

Elgiganten erbjuder:
- En grundlig upplärning på tre till fyra veckor
- En god och professionell arbetsmiljö
- Personlig och professionell utveckling
- Moderna kontorsfaciliteter
- Gratis gym
- En billig och välsmakande lunchordning
- En fast månadslön på 19,500 DKK, svarende till cirka 24.600 SEK. Efter två veckors anställning finns även möjlighet att ta del av en prestationsbaserad bonus upp till 3,500 DKK per månad, svarende till cirka 4.400 SEK.

Kopier dette link i din browser og se filmen om fördelarna med att jobba i Köpenhamnn: https://www.youtube.com/watch?v=K2JTYMOtMfk

Sälj och service
Elgiganten söker medarbetare till två spännande avdelningar:

Direct Sales
Här kommer din primära arbetsuppgift vara att besvara inkommande samtal från Elgigantens nya kunder. Kunden ringer in med ett konkret behov eller fundering och din uppgift blir att lyssna och vägleda kunden till rätt produkt. Vi letar därför efter dig, som är duktig på att förstå kundernas behov samtidigt som du ger kunderna en suverän service, innan du avslutar säljet.

Aftersales
I aftersales besvarar du inkommande samtal från Elgigantens existerande kunder. Du blir professionellt upplärd för att kunna vägleda kunderna i bytesprocesser, besvara frågor om lagerstatus, leverans- och reklamationsprocesser och mycket mer.

Din profil

Den duktiga kundservicekonsulenten är:
- Tillmötesgående, serviceinriktad och kan hantera olika typer av människor
- Trivs i en arbetsmiljö med högt tempo
- Är effektiv och resultatorienterad
- Talar och skriver flytande på svenska och engelska
- Är mötesstabil och punktlig

Elgiganten har uppstarter den 2: a oktober och 6: e november. Vi håller intervjuer löpande så skicka därför ditt personliga brev och CV redan idag.

Prisbelønnede StudentConsulting er en rekrutterings- og bemandingsvirksomhed med fokus på unge mennesker i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring er vi i stand til at tilbyde interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion, logistik og transport. Find din fremtid på www.studentconsulting.dk allerede i dag!

Annonce nr.:
37841
Antal stillinger:
10 st
Opslået:
04-09-2017
Opgavetype:
Omfang:
Varighed:
Fastansættelse
Arbejdstider:
På vardagar arbetar du i tidsrummet kl. 8 och 20 och på helger kl. 9 och 17. Vi förväntar oss att du kan arbetar två helger per månad
Løn:
19.500 DKK + bonus upptill 3500 DKK. Svarende til 24.600 SEK + bonus upptill 4.400 SEK beroende på vekselkursen. Ob-tillägg för kvällar och helger
Arbejdskategori:
Sted:
 
Del & tip en ven
share on facebook share on twitter share on linkedin share by email