« Tilbage til joblisten

Vi søker en norsktalende Account Manager til Just Eat i København

Ser du etter en deltidsjobb ned siden av studiene, hvor du kan planlegge din egen hverdag? Og vil du være en del av en dansk suksesshistorie mens du er med på å veksten i den norske restaurantbransjen? Da har vi en jobb til deg som Account Manager.

Just Eat var de første på markedet som gjorde det mulig å bestille mat online. Just Eat er danskenes foretrukne portal til onlinebestilling av mat med omkring 2.000 restauranter, men nå skal det være fokus på å bli nordmennenes foretrukne matportal.

Som Tele Account Manager vil dine oppgaver være å utvide den norske kundeporteføljen som i dag består av 400 restauranter. Dine arbeidsoppgaver vil innebære følgende:
- Å ringe ut til norske restauranter og inngå avtale om et nytt samarbeid mellom restauranten og Just Eat
- Å ringe ut til norske restauranter som allerede har et samarbeid med Just Eat med den hensikt å inngå en avtale hvor du skal hjelpe restauranten med å vokse ytterligere
- Å utføre diverse administrative oppgaver som f eks å registrere en ny kunde i systemet.

Din profil

Vi søker en person som er resultatorientert og som har lyst og engasjement til å være med å skape vekst på det norske markedet. Du skal også kunne administrere det ansvar som ligger i ambisiøse målsetninger og at du arbeider under høy grad av frihet, og kan selv planlegge din hverdag.

Vi legger vekt på følgende kvalifikasjoner hos den kommende Tele Account Manager:
- Du snakker og skriver flytende norsk
- Du har god energi som smitter av på din innstilling til å lykkes
- Du har en vinnermentalitet og lar det ikke slå ut av et «nei takk»
- Du er sosial og det betyr noe for deg å skape en god relasjon til både dine kunder og kollegaer
- Du er fleksibel og trives med å strukturere din egen tid.

Som Tele Account Manager i Just Eat blir du en del av et salgsteam med ca 25 medarbeidere, hvor av 5 arbeider med telefonsalg. Teamet er preget av et sterkt sosialt sammenhold både i og utenfor jobb.

Just Eat tilbyr følgende:
• Fast ansettelse hos Just Eat
• En jobb i en virksomhet som er en rollemodell for andre i bransjen
• Fast timelønn med høj attraktiv bonusordning
• Stor frihet i forhold til vaktplanlegging, slik at du kan tilpasse dine studier (du må jobbe 15-20 timer i uken og mer i perioder)
• Et sosialt og uformelt arbeidsmiljø med en masse unge mennesker.

Er jobben noe for deg? Seng oss din CV allerede i dag!

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 10.000 personer det seneste år. At arbejde ekstra i studietiden er en fantastisk mulighed for at skaffe arbejdsmarkedserfaring og gøre dig mere attraktiv på arbejdsmarkedet, når du er færdig med studiet. For ikke at tale om det ekstra tilskud det giver till studiekassen. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk

Annonce nr.:
38503
Antal stillinger:
1 st
Opslået:
04-10-2017
Opgavetype:
Omfang:
Varighed:
Fastansættelse: oppstart så snart som mulig
Arbejdstider:
15-20 timer i uken, ml. kl. 11-17 hele uken
Løn:
Fast timelønn med høj attraktiv bonusordning
Arbejdskategori:
Sted:
 
Del & tip en ven
share on facebook share on twitter share on linkedin