Gå til Startside Gå til Ledige jobsLedige jobs Gå til IT/dataIT/data Gå til LundLund

Embedded Software Engineers sökes till Axis!

Har du erfarenhet av embedded utveckling? Vill du vara med och påverka utvecklingen av Axis spännande produkter? Nu kan du få chansen att bidra med din kompetens hos innovativa Axis Communications!

Søg jobbet
Axis Communications är marknadsledande inom nätverksvideo och jobbar ständigt mot en smartare och säkrare värld. År 1996 uppfann de världens första nätverkskamera och de har sedan dess levererat en rad banbrytande produkter och stått för många branschgenombrott. Hos Axis lägger de stor vikt vid den enskilda individen och de uppmuntrar sina anställda till självständigt tänkande.

Du kommer vara en del av ett team som jobbar med utveckling av inbyggd mjukvara för nya fixed dome-kameror, t ex Q35, Q36, P33, P32, M31, M30, mfl. Teamet är involverat i kamerautvecklingen från koncept till lansering av nya produkter. I projekten samarbetar vi med olika kompetensområden såsom mekanik, elektronik, industridesign och produktionsteknik för att nämna några.

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
- Delta i produktutvecklingsprojekt.
- Analysera, designa och programmera nya funktioner till våra kommande produkter.
- Felsöka och lösa problem i hela kamerans mjukvaruarkitektur, från Linux-drivare till applikationslager.

Erfarenhet och intresse av lågnivåprogrammering och programmering av mirocontrollers är en fördel. Vi satsar även mycket på nya teknologier och lösningar som t ex Artificiell intelligens (Deep Learning), så din förmåga att hålla dig uppdaterad kring nya trender uppskattas.

Tjänsten är ett heltidsuppdrag med tillträde efter överenskommelse. Beroende på kandidat kan tjänsten komma att vara ett konsultuppdrag där du är anställd av StudentConsulting under provanställningen eller en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sköts av oss på StudentConsulting, men att du blir direkt anställd av Axis. Du kommer att arbeta sedvanliga kontorstider, måndag-fredag, men möjlighet finns till flex.

Dette søger vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du är en relativt nyexaminerad mjukvaruutvecklare med erfarenhet av programmering i C eller C++. Det är en fördel om du jobbat med embedded-utveckling i Linux-miljö. Förmodligen har du en ingenjörsexamen i datateknik, elektronik, fysik, matematik eller liknande. Du är en lagspelare som tycker det är kul och inspirerande att jobba med nya människor från olika delar av vår organisation. För att vara aktuell för tjänsten behöver du vara flytande i såväl svenska som engelska i både tal och skrift.

Följande kvalifikationer är meriterande:
• Mjukvarudesign och arkitekturer
• Linux systemprogrammering, både user space och kernel
• Programmering i Linuxmiljö, t ex GDB,
• Git och Gerrit Erfarenhet av scriptspråk, shell, python, perl, etc.
• Raspberry Pi, Arduino, STM32, etc.
• AI / Machine Learning / Deep learning

Låter detta intressant? Tveka inte, utan ansök redan idag! Urval kommer att ske löpande och tjänsten påbörjas när vi har hittat rätt kandidat.


Fakta om jobbet
Job-ID56177
Antal pladser1 stk.
Publiceret27 jan 2021
Sidste ansøgningsdag-
OmfangFuldtid
OpgavetypeAnsættelse
VarighedFastansættelse
Startdato-
SommerjobsNej
Arbejdstider-
Løn-
Krav om kørekort-
LokalområdeLund
FagkategoriIT/data

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se