Gå til Startside Gå til Ledige jobsLedige jobs Gå til IT/dataIT/data Gå til LundLund

Fibertekniker till Axians ICT AB!

Brinner du för teknik och har tidigare erfarenhet av att installera fiber-kablage och nätverksutrustning? Söker du en tjänst där du får en omväxlande arbetsdag och har många externa och interna kontakter? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Søg jobbet
Som Fibertekniker hos Axians ICT AB kommer du att vara en del av ett team som arbetar med teknik. Du kommer ha en omväxlande arbetsdag där du arbetar med att installera fiber-kablage och nätverksutrustning, men uppgifter som berör kraft-, data- och coax-kablage kan också förekomma. Du kommer även att arbeta med dokumentation, ärendehantering och att läsa ritningar. Andra vanligt förekommande arbetsuppgifter kan vara underhåll, felsökning och planering.

Hos Axians kommer du att ha daglig kontakt med företagets projektledare, övriga kollegor samt kunder, vilket innebär både externa och interna kontaktytor. Du kommer att ingå i företagets region Syd med kunder i Lund med omnejd, men resor inom hela Skåne kan förekomma.

Du erbjuds ett utvecklande arbete och chansen att arbeta med ny teknik i spännande projekt hos Axians uppdragsgivare som är flera av Nordens största infrastrukturägare. Du ges möjlighet att arbeta i en kreativ och flexibel arbetsmiljö med utvecklingsmöjligheter. Axians tillhandahåller de verktyg och möjligheter som du behöver för att utveckla dig själv och du bidrar med viljan! Hos Axians arbetar du i en enkel organisation med korta beslutsvägar, långsiktighet och som är kännetecknad av entreprenörskap och autonomi.

Tjänsten är ett heltidsuppdrag med tillträde efter överenskommelse. Beroende på kandidat kan tjänsten komma att vara ett konsultuppdrag där du är anställd av StudentConsulting under provanställningen eller en direktrekrytering, vilket innebär att rekryteringsprocessen sköts av oss på StudentConsulting, men att du blir direkt anställd av Axians. Du kommer att arbeta sedvanliga kontorstider, måndag-fredag.

Dette søger vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du som söker har en gymnasieutbildning inom teknik och minst 2-3 års installationserfarenhet inom fiber. Du har dessutom B-körkort, god datorvana och är flytande i svenska i både tal och skrift. Det är meriterande om du även är flytande i engelska.

Då arbetet innebär kontakt med såväl kollegor som kunder ställer vi höga krav på din sociala och kommunikativa förmåga. För att lyckas i uppdraget tror vi att du är driven och har hög ansvarskänsla för ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid din entusiasm samt din vilja att utveckla dig inom teknikområdet och tillsammans i arbetsgruppen. Som fibertekniker har du förmågan att vara flexibel och ta dig an ditt arbete med noggrannhet och systematik. För att trivas hos Axians uppskattar du den självständighet och det entreprenörskap som kännetecknar deras organisation. Stor vikt kommer läggas vid personliga egenskaper.

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.


Fakta om jobbet
Job-ID56155
Antal pladser2 stk.
Publiceret25 jan 2021
Sidste ansøgningsdag-
OmfangFuldtid
OpgavetypeVikariat
VarighedFastansættelse
Startdato-
SommerjobsNej
Arbejdstider-
Løn-
Krav om kørekortB
LokalområdeLund
FagkategoriIT/data

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se