Gå til Startside Gå til Ledige jobsLedige jobs Gå til IT/dataIT/data Gå til LundLund

Meriterande sommarjobb som affärsutvecklare hos EpinovaTech!

Läser du till Civilingenjör och är affärsinriktad? Är du ute efter en unik och meriterande möjlighet att lägga till på ditt CV? Vill du få chansen att hjälpa till med affärsutveckling hos ett företag med banbrytande teknik? Läs då mer nedan!

Søg jobbet
Vår kund EpinovaTech är ett innovativt, dynamiskt, snabbväxande företag som utvecklar hårdvara och elektroniska lösningar med sin egen produktionslinje inom nästa generations elbilsladdning. De erbjuder spännande lösningar som inkluderar snabbare hemmaladdning, säkrare och miljövänligare laddningar av elbilar. Företaget har kontor vid Ideon Science Park i Lund med närhet till LTH Campus. Besök gärna deras hemsida för att läsa mer om EpinovaTech: https://www.epinovatech.com/

Hos EpinovaTech har du nu chansen att jobba med affärsutveckling för deras olika marknadsområden inom framtidens teknologier. I din roll som affärsutvecklare kommer du att jobba med att ta fram en marknadsanalys. Detta innebär att du kommer göra en analys av potentiella intressenter och bedöma hur marknaden ser ut för lösningarna som EpinovaTech erbjuder vad gäller marknadsstorlek, huvudsegment, värdekedjans utformning och marknadens nyckelspelare. Du behöver även kunna kartlägga marknadstrender och tekniska trender och kunna komma fram till slutsatser på ditt insamlade material. I rollen förväntas du även finna leads och kontaktpersoner samt presentera ditt case för ledningen.

Dette søger vi:

Vi söker dig som är framåt och affärsdriven. Du studerar till Civilingenjör (F-sektionen) och du har gärna påbörjat din specialisering inom teknisk fysik, nanofysik eller elektronik. Det är även intressant om du utöver detta har läst företagsekonomi. I tjänsten är det viktigt att du har ett stort intresse för elektronik och/eller nanoteknologi. Erfarenhet inom följande områden är starkt meriterande: mikroelektronik/nanofysik, GaN-teknologi, chip-utveckling, 5G, AI, litiumjonbatterier eller teknisk fysik, elmotorer, laddteknik, trådlös laddning eller generellt kraftelektronik.

Du som person trivs i ett självständigt arbete där du får visa framfötterna. Du är noggrann, problemlösande och motiveras av att lämna ifrån dig ett utarbetat arbete. EpinovaTech värdesätter kvalitet ut i fingerspetsarna och söker dig som är en “do:er” och alltid strävar efter ett fint resultat. Tjänsten ställer höga krav på teknisk förståelse, vilket medför att vi söker efter dig med dokumenterat bra betyg från utbildningen.

Tjänsten är ett sommarjobb för dig som studerar med start omgående så snart vi hittat rätt kandidat. Du kommer att vara uthyrd som konsult genom StudentConsulting till EpinovaTech och arbeta mestadels hemifrån. Dina arbetstider kommer vara förlagda dagtid, men flexibla om så önskas.

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag!


Fakta om jobbet
Job-ID53754
Antal pladser2 stk.
Publiceret15 maj 2020
Sidste ansøgningsdag-
OmfangFuldtid
OpgavetypeVikariat
Varighed11 dage - 3 måneder
Startdatomandag 25 maj
SommerjobsJa
Arbejdstider-
Løn-
Krav om kørekort-
LokalområdeLund
FagkategoriIT/data

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se