Gå til Startside Gå til Ledige jobsLedige jobs Gå til Teknologi/IngeniørTeknologi/Ingeniør Gå til LundLund

Vi söker CAD-konstruktör till företag som arbetar med förnyelsebar energi!

Just nu letar vi efter en CAD-konstruktör med inriktning mot maskinkonstruktion som är i början av sin karriär.

Søg jobbet
Vår kund bedriver produktutveckling och erbjuder tjänster inom energiområdet med huvudsaklig inriktning på förnyelsebara energikällor i form av solpaneler. De söker nu en CAD-konstruktör för ett uppdrag på 2-3 månader med möjlighet till förlängning.

Är du deras nya CAD-konstruktör?
I den här rollen bör du trivas med att arbeta självständigt och ha förmåga att ta stort eget ansvar.
Du är självgående och dubbelkollar ditt arbete en extra gång för att säkerställa kvaliteten. Det är också viktigt att du är lösningsfokuserad och ansvarsfull i ditt sätt att jobba. Du får gärna ha erfarenhet av energibranschen men det är inget krav.
Som CAD-konstruktör kommer du framförallt att arbeta med allmänt konstruktionsarbete samt ansvara för en bulk av ritningar. Du kommer föra över CAD-modeller till PDF:er för att sedan rita upp, modifiera och granska arbetet.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till kundföretaget. Tjänsten är på heltid under 2-3 månader med möjlighet till förlängning. Företaget har sitt kontor i Lund där tjänsten även är placerad. Tjänsten är planerad att starta omgående och arbetstiden är förlagd till kontorstid vardagar.

Dette søger vi:

Till rollen som CAD-konstruktör söker vi framförallt dig som är en driven och ansvarsfull person som motiveras av möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och att få ta eget ansvar. Vi ser att du har en civilingenjörsexamen eller en högskoleingenjörsexamen gärna inom maskin alternativt mot energiteknik. Du behöver kunna förstå allmänt konstruktionsarbete och känna dig trygg med att göra ritningar. Företaget arbetar i SolidWorks, om du har erfarenhet av detta är det positivt. Då mycket av kommunikationen sker på engelska så krävs det därför att du har goda kunskaper inom detta.

Har du ovan kvalifikationer och känner att denna tjänst är rätt för dig? Välkommen med din ansökan som CAD-konstruktör!


Fakta om jobbet
Job-ID56442
Antal pladser1 stk.
Publiceret19 feb 2021
Sidste ansøgningsdag-
OmfangFuldtid
OpgavetypeVikariat
Varighed3-6 måneder
Startdato-
SommerjobsNej
Arbejdstider08-17
Løn-
Krav om kørekort-
LokalområdeLund

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se