« Tilbage til joblisten

Dansktalande kundservicemedarbetare sökes till vår kund i Malmö!

Har du en hög känsla för service och kvalitet i arbetet? Är du studerande och söker ett extraarbete? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker dig som talar flytande danska och vill jobba extra som kundservicemedarbetare. Du kommer att arbeta främst med att besvara frågor via telefon för företagets kunder. Även viss mailkontakt och administrativa uppgifter kan förekomma.

Arbetstiderna är oftast dagtid måndag-lördag, både hel- och halvdagar kan bli aktuellt.

Tjänsten startar med en introduktionsvecka där du måste kunna arbeta samtliga dagar under veckan, dvs mån-fre, för att vara aktuellt för tjänsten. Därefter ser vi att du har flexibla studier och kan jobba minst 2 dagar i veckan.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund. Vi söker dig som vill ha ett långsiktigt extrajobb vid sidan av dina studier och har även möjlighet att jobba mycket i sommar!

Din profil

Vi söker nu dig som vill ha ett extrajobb under studietiden. Ett krav för tjänsten är att du talar flytande danska. Erfarenhet av kundservice eller liknande supportfunktion tidigare är meriterande, men ännu viktigare är att du har viljan och förmågan att göra ett bra arbete.

Till denna tjänst är det viktigt att du tycker om att arbeta mot uppsatta mål och ge dina kunder ett förstklassigt bemötande. Kvalitén är i fokus och de mäter kundnöjdhet.

Du ska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift, ha ett gott ordningssinne och fungera i ett högt arbetstempo med höga krav på att bemöta kunderna med hög service.

För att söka tjänsten är det ett krav att du är studerande samt har minst 1 år kvar på dina studier. Tjänsten kommer tillsättas så fort vi hittat rätt kandidater!
Är detta något som passar dig? Sök då tjänsten redan idag via vår hemsida www.studentconsulting.se. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Annonce nr.:
40402
Antal stillinger:
2 st
Opslået:
12-01-2018
Opgavetype:
Omfang:
Varighed:
6 måneder eller længere
Arbejdstider:
-
Arbejdskategori:
Sted:
 
Del & tip en ven
share on facebook share on twitter share on linkedin