Gå til Startside Gå til Ledige jobsLedige jobs Gå til SalgSalg Gå til MalmöMalmö

Hjälp oss förnya Sverige!

I samarbete med E.ON Energilösningar AB söker Teleperformance Danmark nu duktiga och engagerade svensktalande säljkonsulter.

Søg jobbet
Hos Teleperformance är alla lika olika, men vi har en sak gemensamt. Teleperformance brinner för vårt mål att ställa om till 100 procent förnybar och återvunnen energi senast år 2025. Det är ingen liten ambition och för att kunna nå dit krävs människor som vill göra skillnad och bryta ny mark. Istället för att leva på naturen, måste vi börja leva med den. Nu gör Teleperformance stora investeringar för att vara med och skapa ett land som drivs av naturens kraft istället för på dess bekostnad.

Om jobbet som säljkonsult
Som säljkonsult arbetar du med att sälja sollösningar mot den svenska marknaden. Din uppgift är att prata med svenska husägare som har visat intresse för att installera solceller på sina hustak. E.ON.'s kunder är nyfikna på att få veta och lära sig mer och du vägleder kunden på ett tydligt och enkelt sätt till att hitta den bästa solcellslösningen för just dem. Du håller löpande kontakt med kunderna genom hela processen - från att de visar första intresset för solceller och fram tills du genomför försäljningen.

Det är en stor fördel om du är intresserad av och vill arbeta med förnyelsebar energi. Gillar du att prata med människor, skapa resultat via telefon och jobba på ett vinnande team? Då har
du hittat rätt jobb att söka!

Jobbet innebär en heltidsanställning på 37 timmar per vecka och du erhåller en bra fast timlön 125 DKK / 175 SEK (det svenska beloppet är avhängigt av växelkursen) + ett mycket attraktivt bonusprogram.

Dette søger vi:

• är bra på att läsa av dina kunder så att du anpassar din försäljning till kundens behov
• kan bygga, hålla fast vid och utveckla relationer över telefonen
• är bra på att översätta tekniska begrepp och kommunicera dem på ett lättförståeligt sätt
• har en hög energinivå och en smittsam entusiasm
• är professionell, målfokuserad och har stark tro på dina egna förmågor
• är proaktiv och inte lätt tappar sugen av ett nej
• är bra på att samarbeta men också gillar att tävla
• är utåtriktad och har goda kommunikationsförmåga i såväl tal som skrivande
• ser förnyelsebar energi som en möjlig karriärväg
• talar och skriver flytande svenska

Du behöver säljtalang och ännu hellre så har du redan erfarenhet av försäljning. Erfarenhet inom byggande och konstruktion kan också vara en fördel, men är inte ett krav.
Det viktiga är att du varje dag är beredd att göra ditt bästa för dina kunder och kollegor i en konkurrensutsatt miljö.

Startdatum: 1. juli
Arbetsplats: Business Center Øresund, nära Femøren Station, Köpenhamn

Teleperformance erbjudande till dig
Teleperformance ser till att du får den träning och vidareutbildning som behövs för att ständigt utveckla dig och hjälpa dig att bli framgångsrik i ditt jobb. Du kommer att jobba nära tillsammans med ledning, kollegor och samarbetspartners på Teleperformance och håller löpande dialog om hur du utvecklar din talang.

Teleperformance tror att glada anställda skapar de bästa resultaten. Därför har Teleperformance stort fokus på en bra och motiverande arbetskultur där det finns utrymme för mångfald och där vi samarbetar kors och tvärs. Tonen på Teleperformance är informell och du kommer att upptäcka att du snabbt kan göra skillnad och sätta din personliga touch på jobbet.

Du får en arbetsplats som investerar i din professionella och personliga utveckling och du får en rad verktyg och erfarenheter som du med fördel kan dra nytta av under ditt liv och din fortsatta karriär. Det finns också möjlighet att välja olika karriärvägar på företaget, både nationellt och internationellt.

Personalförmåner
Teleperformance erbjuder en rad förmåner, till exempel pensionssparande, gratis sjukförsäkring, tillgång till Meyers Kantine för lunch, samt en härlig arbetsmiljö där vi naturligtvis
bjuder på fri frukt och kaffe!


Fakta om jobbet
Job-ID53675
Antal pladser1 stk.
Publiceret22 maj 2020
Sidste ansøgningsdag-
OmfangFuldtid
OpgavetypeVikariat
Varighed11 dage - 3 måneder
Startdatomandag 18 maj
SommerjobsNej
ArbejdstiderMåndag-torsdag fra kl. 09:00-17:00 og fredag fra 9:00-16:30
Løn-
Krav om kørekort-
LokalområdeMalmö
FagkategoriSalg

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se