Gå til Startside Gå til Ledige jobsLedige jobs Gå til IT/dataIT/data Gå til MalmöMalmö

It-företag i Malmö söker 2nd- line supporter

Är du strukturerad, har ett stort kvalitetstänkt och är en problemlösare av rang? Har du tidigare arbetat i en administrativ roll/ backoffice? Har du ett tekniskt intresse och vill arbeta i en ung och dynamisk miljö? Då bör du läsa vidare!

Søg jobbet
Student Consulting söker just nu en second line supporter till vår expansiva kund inom IT-branschen. I tjänsten kommer du arbeta i deras backoffice- team som ansvarar för hanteraring av driften på företaget . Du kommer arbeta med 2nd- line support i mer komplicerade kundärenden, i långtgående kvalitativa projekt. Arbetsuppgifterna kan bestå av allt från felsökning till hantering av ekonomiska ärenden, så som avtals- och fakturafrågor.

Tjänsten är förlagd i moderna lokaler i hjärtat av Malmö. Du kommer arbeta i en händelserik atmosfär i en ung och dynamisk företagskultur med fokus på kvalité, arbetsglädje och utveckling. I tjänsten finns goda utvecklingsmöjligheter som på sikt kan mynna ut i en ledarroll. Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag under kontorstid.

Du kommer inledningsvis vara anställd som konsult hos Student Consulting och uthyrd till vår kund, med förhoppningen att du kommer gå över till kundföretaget efter 6 månader.

Dette søger vi:

• Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta i en administrativ roll/ backoffice/ teknisk support
• En serviceinriktad problemlösare som kan parera och prioritera mellan olika arbetsuppgifter
• Som är strukturerad och har förmåga att tänka ett steg längre
• Vi ser att du har ett tekniskt intresse och vill lära dig mer inom området

Tjänsten förväntas tillsättas i början av januari och vi arbetar med löpande intervjuer och urval. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Sökord: 2nd- line supporter, administration, teknisk support, IT, backoffice


Fakta om jobbet
Job-ID51461
Antal pladser1 stk.
Publiceret3 dec 2019
Sidste ansøgningsdag-
OmfangFuldtid
OpgavetypeVikariat
Varighed6 måneder eller længere
Startdato-
SommerjobsNej
Arbejdstider-
Løn-
Krav om kørekort-
LokalområdeMalmö
FagkategoriIT/data

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se