Gå til Startside Gå til Ledige jobsLedige jobs Gå til AdministrationAdministration Gå til MalmöMalmö

Vi söker drivna studenter som vill jobba extra som mötesbokare i Malmö!

Är du student och söker ett flexibelt och utvecklande arbete som mötesbokare i Malmö? Har du möjligheten att arbeta 2 gånger i veckan 4 timmar åt gången under flexibla förhållanden? Är du tävlingsinriktad och ambitiös? Tveka då inte, sök redan idag!

Søg jobbet
Som mötesbokare hos vår kund i Malmö kommer du få möjligheten att utöka ditt kontaktnät och hjälpa till och boka möten till företagets tre drivna B2B försäljare. Du kommer att kontakta företagskunder för att boka in möten och arbetet innebär också en del prospektering i Vaino, Har du erfarenhet av detta verktyg är det meriterande, annars har du möjligheten att lära dig.

Du kommer arbeta utifrån uppsatta mål på 8 bokningar i veckan (1 bokning i timmen), därför är det ett måste om du är tävlingsinriktad och målfokuserad. Vår kund kommer också erbjuda dig kvalitetsuppföljning på dina bokade besök och därmed chans till utveckling.

Du ska kunna arbeta 2 gånger i veckan 4 timmar i taget. Arbetstiderna är flexibla men förlagda mellan 09.00-17.00. Du får möjligheten att själv påverka hur du lägger upp din arbetsdag och arbetstider, med hjälp av din kontaktperson på företaget. För rätt person finns det också möjligheten att växa i företaget efter avslutade studier.

Om företaget: Vår kund ligger belägen i centrala Malmö och det är ett dotterbolag till ett större företag. Kontoret består av två administratörer och tre bolagsrådgivare. Vår kund sysslar med försäljning av företagsförsäkringar.

Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta uthyrd till vår kund i Malmö. Du ska ha fyllt 18 år och studera på antingen högskolan eller på en relevant yrkeshögskola.

Dette søger vi:

Vi söker dig som är tävlingsinriktad och inte ger dig fören du nått målet. Du ska ha talets förmåga och vara van att arbeta med telefonen och datorn som dina primära arbetsredskap.
Det är meriterande om du tidigare arbetat som mötesbokare eller inom försäkringsbranschen. Det är också meriterande om du studerar en relevant utbildning kopplat till tjänsten.

Krav: du ska kunna tala och skriva svenska obehindrat, du ska kunna hantera office-programmet. Du ska ha erfarenhet av att arbeta som tex telefonförsäljare eller vanlig försäljare.


Fakta om jobbet
Job-ID48085
Antal pladser1 stk.
Publiceret10 apr 2019
Sidste ansøgningsdag-
OmfangDeltid/Ekstra
OpgavetypeVikariat
Varighed6 måneder eller længere
Startdato-
SommerjobsJa
Arbejdstider-
Løn-
Krav om kørekort-
LokalområdeMalmö
FagkategoriAdministration

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se