Gå til Startside Gå til Ledige jobsLedige jobs Gå til Logistik/transportLogistik/transport Gå til ÖrebroÖrebro

Lagerarbetare sökes för extraarbete omgående och under sommaren i Örebro!

Söker du ett extraarbete vid sidan av studier som du sedan kan jobba vidare på under sommaren? Då kanske du är den vi söker!

Søg jobbet
Vi på Student Consulting söker efter dig som vill jobba extra hos någon av våra kunder. Då våra kunder skiljer sig något sinsemellan kan arbetsuppgifterna variera, exempel på arbetsuppgifter är truckkörning, plock, lastning och lossning. Du kommer bli placerad på uppdraget som passar dig bäst. Där kommer du få lära dig om verksamheten från grunden, ha möjlighet till utveckling och varierande arbetsuppgifter.

Arbetstiderna varierar men det förekommer både dag- och kväll. Vi önskar att du är tillgänglig för jobb minst 2 dagar i veckan och förväntas vara flexibel och kunna hoppa in med kort varsel och kan arbeta extra vid sidan av dina studier eller annat arbete. Detta är ett bemanningsuppdrag där du är anställd av oss på Student Consulting och bokas in på jobb efter kundens personalbehov. Om du har studieuppehåll och vill arbeta mer under sommaren kommer möjligheten finnas. Det innebär att man som konsult på detta uppdrag i regel blir tilldelad arbetspass veckan innan men kan få ett schema vid högtider eller semesterperioder. Det kan även förekomma bokningar med kortare varsel vid exempelvis sjukdom eller arbetstoppar.

Dette søger vi:

Vi söker dig som studerar, har ett annat arbete eller om du är pensionär och vill jobba några dagar i veckan. För dig som har ett annat jobb är det viktigt att du kan visa intyg på att detta är på minst 50%. Du behöver även vara noggrann, självgående och social. Vidare är du en trevlig kollega som samarbetar bra med medarbetare och arbetsledare.

Det krävs att du:
- Studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% som fortsätter under hösten
- Kan kommunicera tydligt på svenska i tal och skrift
- Godkänd kontrollerad bakgrundskontroll
- Kan arbeta både dag och kväll

Det är meriterande om du:
- Har truckkort och erfarenhet av truckkörning
- Har erfarenhet av lagerarbete

Søg jobbet

Fakta om jobbet
Job-ID74894
Antal pladser5 stk.
Publiceret27 feb 2024
Sidste ansøgningsdag0 dage tilbage
OmfangDeltid/Ekstra
OpgavetypeVikariat
Varighed6 måneder eller længere
Startdato-
SommerjobsNej
Arbejdstider-
Løn-
Krav om kørekort-
LokalområdeÖrebro

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com