Gå til Startside Gå til Ledige jobsLedige jobs Gå til SalgSalg Gå til ÖrnsköldsvikÖrnsköldsvik

Är du student och behöver en extra inkomst i Örnsköldsvik?

Vi har nu brådskande behov av dig som vill jobba extra med varuplock vid sidan av studierna. Det är viktigt att du som söker jobbet är flexibel och kan starta snabbt då tillsättning kan ske omgående.

Søg jobbet
För kommande uppdrag söker vi dig som vill jobba med varuplock ute hos vår kund. Vi på StudentConsulting är rutinerade inom bemanningsbranschen och har mångårig erfarenhet av att arbeta med just studenter som arbetsgrupp. Vi berättar mer om vår aktuella kund vid kontakt efter ansökan. Jobbet som varuplockare är ett fysiskt arbete där det även är viktigt att du är noggrann samt gillar service och kan bemöta kunder på bästa sätt.

Dette søger vi:

Vi söker dig som är studerande på minst 50%. Du motiveras av ett extraarbete och känner att det finns både intresse och utrymme för detta. Du som söker är gärna flexibel och kan arbeta dagtid vardagar runt studierna. Som person är du social, driven och noggrann i allt du tar dig för.

Urval och rekrytering sker löpnade, skicka in din ansökan redan idag. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryterare Malin Norgren på malin.norgren@studentconsulting.com.


Fakta om jobbet
Job-ID53225
Antal pladser1 stk.
PubliceretI går
Sidste ansøgningsdag-
OmfangDeltid/Ekstra
OpgavetypeVikariat
Varighed11 dage - 3 måneder
Startdatomandag 06 april
SommerjobsNej
ArbejdstiderDagtid vardagar
LønEnligt avtal
Krav om kørekort-
LokalområdeÖrnsköldsvik
FagkategoriSalg

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se