Gå til Startside Gå til Ledige jobsLedige jobs Gå til Logistik/transportLogistik/transport Gå til SolnaSolna

Skjutstativsförare sökes till lager i Brunna!

Bor du i norra Stockholm och innehar truckkort A1-B4 samt har körvana med skjutstativstruck? Beskriver du dig själv som arbetsvillig, noggrann och effektiv? Då kan det vara dig vi söker!

Søg jobbet
Vi söker nu duktiga truckförare till vår kund i Brunna i norra Stockholm. Företaget är verksamt inom tobaksbranschen och önskar nya truckförare på heltid till lagret. Tjänsten gäller främst för sommararbete med uppstart löpande under våren.

I rollen kommer du främst att arbeta med påfyllning av varor med truck. Vi ser därför att du har vana av att jobba med truckkörning sedan tidigare, speciellt med skjutstativ och ledstaplare. Arbetet är monotont och repetitivt, du ska därför ha hög disciplin och tålamod.

Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag 06.30-15.30.

Du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting och jobba ute hos vår kund i Brunna. Vi ser gärna att du bor i närheten eller har tillgång till bil för att kunna ta dig ut till arbetspassets start.

Vi jobbar med löpande urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi har hittat rätt kandidat.

Dette søger vi:

Vi söker dig som uppfyller följande krav:

- Du bor i närheten av Brunna, gärna körkort och tillgång till egen bil
- Du har truckbehörighet A1-B4 och vana av skjutstativstruck
- Du har erfarenhet av lagerarbete sedan tidigare

Vi söker dig som är noggrann, effektiv och trivs att jobba i ett högt tempo. Du ska vara självgående och gärna tävlingsinriktad, det är viktigt att inte chansa i arbetet utan våga fråga om man behöver hjälp. Vi ser att du är flytande i svenska och har en förståelse för siffror.

I detta rekryteringsuppdrag gör vi ett utdrag ur polisens belastningsregister och det är ett krav för tjänsten att man har ett register utan anmärkning.

Søg jobbet

Fakta om jobbet
Job-ID75885
Antal pladser1 stk.
Publiceret23 apr 2024
Sidste ansøgningsdag-
OmfangFuldtid
OpgavetypeVikariat
Varighed3-6 måneder
Startdato-
SommerjobsNej
ArbejdstiderVardagar kl 06.30-15.30
Løn-
Krav om kørekort-
LokalområdeSolna

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com