Gå til Startside Gå til Ledige jobsLedige jobs Gå til SalgSalg Gå til StockholmStockholm

Är du vår nästa Account Manager?

Vill du utvecklas inom försäljning och nå nya höjder intern hos oss på StudentConsulting?

Søg jobbet
Vad vi erbjuder:
•Utvecklas inom försäljning och nå nya höjder
•Stärka företag genom människor och människor genom jobb
•Vara del av ett framgångskoncept och snabb tillväxtresa
•Jobba tillsammans med härliga kollegor i en kultur som präglas av engagemang, glädje och framgång

Har du vad som krävs för att bredda försäljningen i Stockholm? Vi söker dig med explosivitet, skärpa och en stark vilja att skapa resultat.
Nu växlar vi upp ytterligare och söker efter tre Account Manager/säljare till vårt försäljningsteam!

I din roll:
Som Account Manager hos oss arbetar du med att bygga upp din egen kundbas och skapa stort kontaktnät i näringslivet. Du kommer i kontakt med företag inom olika branscher i hela tjänstemannasektorn och vi lovar dig en allmänbildande och utvecklande roll.
Du ansvarar för affären från ax till limpa vilket innebär att du prospekterar, bokar och genomför möten hos potentiella kunder. Väl ute på dina kundmöten gör du behovsanalys och presenterar våra lösningar inom rekrytering och bemanning. Du prisförhandlar och skapar offerter och har ett tätt samarbete med dina kollegor på leveransavdelningen.
Starta din karriär hos oss med bästa möjliga förutsättningar. Vi inleder anställningen med en introduktion och utbildning för att få de allra bästa förutsättningarna för att komma igång. Därefter satsar vi på löpande utveckling i din tjänst och ger dig förutsättningarna att bli vår nästa toppsäljare!

Dette søger vi:

•Du är målfokuserad och tävlingsinriktad. Du vill alltid utmanas, utvecklas och vinna!
•Håller vad du lovar, agerar professionellt och är affärsmässig i alla lägen
•Är beredd att gå den extra milen för att lyckas
•Innehar B-körkort

Om du sliter för att vinna och har rätt inställning så tror vi att du kan lyckas, även om du inte hunnit skaffa dig lång arbetslivserfarenhet, då är du rätt person för tjänsten!
Start i augusti eller enligt överenskommelse. Lönen är uppdelad i en fast del och en provisionsdel. Tjänsten är på heltid och är en direktrekrytering till oss på StudentConsulting med uppstart i augusti. Arbetstiderna är förlagda under kontorstider.


Om StudentConsulting:
På StudentConsulting är den ena dagen aldrig den andra lik. Förändringar sker i snabb takt och vi växer både som kollegor och organisation varje dag. Vi som jobbar på StudentConsulting trivs i en nytänkande och tempofylld arbetsmiljö där vi arbetar tillsammans för att skapa resultat. Vår resa i Stockholm är inne i en expansiv fas där vi ska bryta nya marker och hitta optimala personallösningar till fler företag i regionen och skapa fler jobb till våra vassa kandidater.
StudentConsulting har gjort en otrolig resa utifrån att 1997 startat upp som ett litet studentföretag med fokus på att hyra ut studenter, till att tredje året i rad vara ett av Nordens ledande bemannings- och rekryteringsföretag med branschens nöjdaste kunder och över 11 000 hel- och deltidsanställda konsulter.
Är du vår nästa Account Manager? Din resa börjar hos oss!


Fakta om jobbet
Job-ID49758
Antal pladser3 stk.
Publiceret7 aug 2019
Sidste ansøgningsdag-
OmfangFuldtid
OpgavetypeInternt personale
VarighedFastansættelse
Startdato-
SommerjobsNej
Arbejdstider-
Løn-
Krav om kørekort-
LokalområdeStockholm
FagkategoriSalg

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se