« Tilbage til joblisten

Ekonomiassistent sökes omgående!

Har du ett intresses för ekonomi och vill arbeta som ekonomiassistent? Vill du ha ett meriterande arbete på ditt CV? Är du driven, noggrann och effektiv? Då har vi tjänsten för dig!

Nu söker vi för kunds räkning en effektiv ekonomiassistent till vår kunds ekonomiteam.
Vår kund är ett stort bolag där de har idag växt till att bli en världsledande partner för prenumerationshantering på företagsmarknaden. Prenumerationshanteringen är kärnan för vår kund i tjänsteutbud. De tar hand om, och hjälper deras kunder med, alla förekommande frågor rörande hanteringen av produkter som det går att prenumerera på, såväl tryckta som digitala.

I rollen som ekonomiassistent kommer dina arbetsuppgifter vara varierande och bland annat innebära:

•Leverantörsreskontra
•Fakturahantering
•Assistera arbetskollegor i deras arbetsuppgifter

Uppdraget är en heltidstjänst som kommer att starta omgående och löpa februari ut med chans till förlängning. Du blir anställd hos oss på StudentConsulting men kommer att arbeta som konsult på kundens kontor i Kista. Kontorstider tillämpas.

Din profil

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Vidare har du datavana/systemvana samt erfarenhet av Officepaketet. Meriterande om du har en universitetsutbildning eller högskoleutbildning inom ekonomi eller om du har erfarenhet utav ekonomirelaterade arbetsuppgifter. För att passa för tjänsten krävs det att du är initiativtagande, stresstålig, så du noggrant kan granska olika fakturor. Vidare är det viktigt att du snabbt kan sätta dig in i nya arbetsuppgifter och har en god samarbetsförmåga. Är det Dig vi beskriver här ovan? Vill Du bygga på Ditt CV inför framtida utmaningar? Ta då chansen och sök tjänsten redan idag! Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare: elin.johansson@studentconsulting.com

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Annonce nr.:
40406
Antal stillinger:
1 st
Opslået:
12-01-2018
Opgavetype:
Omfang:
Varighed:
11 dage - 3 måneder
Arbejdstider:
-
Arbejdskategori:
Sted:
 
Del & tip en ven
share on facebook share on twitter share on linkedin