Gå til Startside Gå til Ledige jobsLedige jobs Gå til Drift/VedligeholdelseDrift/Vedligeholdelse Gå til StockholmStockholm

Flexibel bilvårdare till Hertz i Nacka

Vi söker dig som är studerande och vill ha ett meriterande extrajobb. Om du dessutom är noggrann, effektiv och trivs med ett fysiskt arbete så har vi tjänsten för dig!

Søg jobbet
Nu söker vi dig som vill ha ett spännande extrajobb inom biluthyrning där du kommer att arbeta som bilvårdare hos Hertz i Nacka.

Som bilvårdare på Hertz tar du hand om de hyrbilar som kunderna lämnar. Du kommer att utföra skadekontroller på bilarna samt tvätta dom utvändigt och invändigt. Arbetet innefattar även påfyllning av spolarvätska, kontroll av olja samt däcktryck och tankning av bilen.

Arbetstiderna är varierande under veckans alla dagar. Du förväntas kunna jobba minst 2 pass i veckan.

Hertz är ett av världens ledande företag inom biluthyrning där du som anställd dagligen möter både nationella och internationella kunder som hämtar eller lämnar sina hyrbilar på stationen. Som bilvårdare hos Hertz kommer du att arbeta i en rolig arbetsmiljö tillsammans med engagerade kollegor.

Detta är ett bemanningsuppdrag där du kommer att bli anställd av StudentConsulting men arbeta ute hos vår kund Hertz i Nacka.

Dette søger vi:

Vi söker dig som uppfyller följande krav:

* trivs med att arbeta efter bestämda rutiner och som arbetar effektivt utan att tappa noggrannheten.
* är i god fysisk form
* har B-körkort med minst 1 års körvana
* är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning som kommer att fortgå minst 1 år framöver
* har ett genuint intresse för arbetsuppgifterna med grundläggande kunskaper om bilar
* tillgänglig för minst två pass på vardagar


Fakta om jobbet
Job-ID49832
Antal pladser1 stk.
Publiceret14 aug 2019
Sidste ansøgningsdag-
OmfangDeltid/Ekstra
OpgavetypeVikariat
Varighed6 måneder eller længere
Startdato-
SommerjobsNej
Arbejdstider-
Løn-
Krav om kørekortB
LokalområdeStockholm

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se