Gå til Startside Gå til Ledige jobsLedige jobs Gå til AdministrationAdministration Gå til VäxjöVäxjö

Administratör med öga för förbättring sökes!

Vi söker nu dig som vill ta dig an en ”spindel i nätet” roll på ett växande IT-företag i Växjö. Vill du kombinera ett administrativt arbete med sociala kontakter? Läs då vidare!

Søg jobbet
För vår kunds räkning söker vi nu dig som vill jobba i rollen som administratör på ett väletablerat företag med en härlig gemenskap!
Du som söker trivs att arbeta i en utvecklande miljö, där du genom ditt engagemang och din positivitet hittar nya lösningar och idéer. I rollen som administratör kommer du vara en del av företagets stödfunktion, i vilken processer ska upprättas, underhållas samt utvecklas. Som person är du strukturerad och noggrann samtidigt som du är nyfiken. En bakgrund inom IT eller ekonomi är meriterande men inget krav.

I tjänsten som administratör kommer du också arbeta med uppgifter som innebär att strukturera, samordna data och samarbeta med olika delar av organisationen för att driva arbetet i teamet framåt. Kundkontakt förekommer såväl via mail som på telefon.
Trivs du med att ta eget ansvar och egna initiativ är detta tjänsten för dig.

Dette søger vi:

Vi söker dig som har erfarenhet av administrativt arbete sedan tidigare. Du är en serviceinriktad glädjespridare som trivs med arbete i grupp. Som person är du flexibel och kan snabbt sätta dig in i helheten. Du ser lösningar på problem och engagerar dig gärna i förbättringsprocesser. Du bör ha flytande kunskaper i såväl svenska som engelska.

Låter detta som du? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Urval sker löpande och rekryteringen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.


Fakta om jobbet
Job-ID51297
Antal pladser1 stk.
Publiceret21 nov 2019
Sidste ansøgningsdag-
OmfangFuldtid
OpgavetypeVikariat
Varighed6 måneder eller længere
Startdato-
SommerjobsNej
Arbejdstider-
Løn-
Krav om kørekort-
LokalområdeVäxjö
FagkategoriAdministration

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se