Gå til Startside Gå til Ledige jobsLedige jobs Gå til Management/LedelseManagement/Ledelse Gå til VäxjöVäxjö

Vi söker efter en kundtjänstansvarig till Orrefors Kosta Boda!

Har du erfarenhet av att arbeta i kundtjänst eller liknande kundserviceyrke i ledande befattning? Beskriver du dig som serviceinriktad, engagerad och lyhörd? Då har vi det rätta uppdraget för dig!

Søg jobbet
Nu söker vi efter en kundserviceansvarig till Orrefors två kundtjänstmedarbetare.

Arbetsuppgifterna kommer att innebära:
- Leda och fördela arbetet
- Skapa förutsättningar för alla att göra ett bra jobb där alla trivs i en kultur med högt tak.
- Arbeta operativt med den dagliga orderadministrationen
- Arbeta strategiskt för att modernisera och effektivisera avdelningen

Tjänsten är en direktrekrytering på heltid vilket innebär att du kommer bli anställd av Orrefors Kosta Boda. Arbetstiderna är förlagda under kontorstider. StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen och alla frågor hänvisas till oss. Tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt kandidat.

Dette søger vi:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:
- Tidigare erfarenhet av kundtjänst eller ett motsvarande yrke inom kundbemötande.
- Du talar svenska och engelska flytande i tal och skrift

Tjänsten är vidare för dig som haft en ledande befattning tidigare eller som vill växa in i en ledande roll. Det är även meriterande om du har erfarenhet av detaljhandelsbranschen men det är inget krav.

Som person är du lugn, lyhörd och har en god kommunikativ förmåga samt att du drivs av arbete i en föränderlig miljö. Du har hög social kompetens och en öppen och lösningsorienterad attityd.

Tempot kan från tid till annan vara ganska högt beroende på säsong. Det är därför viktigt att du är tydlig och har god struktur och ordning på ditt arbete, god samarbetsförmåga och kan hålla flera bollar i luften för att kunna hålla en hög servicenivå mot kunder.

Stämmer ovanstående in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!


Fakta om jobbet
Job-ID55593
Antal pladser1 stk.
Publiceret21 nov 2020
Sidste ansøgningsdag-
OmfangFuldtid
OpgavetypeAnsættelse
VarighedFastansættelse
Startdato-
SommerjobsNej
ArbejdstiderKontorstider
LønEnligt Ök
Krav om kørekortB
LokalområdeVäxjö

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se