Go to Home Go to Job openingsJob openings Go to SalesSales Go to KøbenhavnKøbenhavn

Salgsprofiler til forretnings- & strategiudvikling i softwarevirksomhed

Er du klar til næste skridt i din karriere og ønsker du at blive en dygtig formidler til B2B kunder? Leder du efter en mulighed for at komme ind i en spændene branche, hvor du skal arbejde strategisk og udvikle relationer? Så læs med her!

Apply
Vi leder lige nu efter talenter til en ung og dynamisk videosoftwarevirksomhed i indre København. Her får du mulighed for at kickstarte din karriere i en spændende og udfordrende fuldtidsstilling. Opstart er hurtigst muligt, men vi venter også gerne på den rette kandidat.

Du er den rette kandidat, hvis du går op i din egen udvikling. Det forventes, at du har interesse for salgsprocesser, rådgivning, forretningsudvikling, strategiplanlægning og ønsker at udfordre dig selv – hver dag! Måske du for nyligt er uddannet indenfor salg, business, management eller lignende. Det er vigtigt, at du er løsningsorienteret og besidder evnen til at forstå organisationer og oversætte teknologi til værdiskabende løsninger.

Du vil blandt andet arbejde med:
• Videreudvikle og identificere nye anvendelsesområder for videokommunikation i kundens organisation
• Planlægning og strukturering af videostrategi
• Afholdelse af egne kundemøder med både præsentation og produktdemonstration
• Identificering af anvendelse af video og udarbejdelse af tilbud
• Forhandlinger, kontraktindgåelse og opfølgning

We are looking for:

Vi leder efter dig, som har uddannelse indenfor salg, markedsføring, business, kommunikation, IT eller lignende. Vi ser gerne, at du har at du har erfaring med salg og kundepleje og ønsker at udvikle dine kompetencer indenfor området. Lige meget hvor meget erfaring du har med i bagagen, bliver du grundigt coachet og får sparring til at udvikle dine evner. Du får også mulighed for at udvikle din karriere i både Danmark og udlandet. Du bliver en del af en kultur, hvor mod belønnes og fejl er en integreret del af måden at lære på.

Derudover kan du se dig selv i følgende:
• Du har en naturlig interesse for salgsprocesser og rådgivning
• Du har en ambitiøs, positiv og resultatorienteret tilgang
• Du har et brændende ønske om at skabe forretning og udvikle samarbejdet med kunden
• Du er nysgerrig på, hvad der rører sig og har en god teknisk forståelse

Lyder dette som dig? Så søg allerede i dag! StudentConsulting håndterer rekrutteringsprocessen og gennemgår løbende ansøgningerne. Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte rekrutteringsansvarlig Monika Thomsen på monika.thomsen@studentconsulting.com

Apply

Facts about the job
Job-ID68430
Number of vacancies1
Published10 Jan 2023
Application deadline-
ExtentFull time
Commission typeRecruitment
DurationIndefinite
Start date-
Summer jobNo
Working hoursAlmindelig kontortid
SalaryFast grundløn + bonus
Driving license requirements-
Profession categorySales

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 11.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: www.studentconsulting.dk