Go to Home Go to Job openingsJob openings Go to ITIT Go to OsloOslo

Jobbe med IT-utvikling hos Norges ledende selskap innen frukt og grønt?

Vi styrker vårt BI team, og søker etter en junior BI utvikler. I denne rollen vil du være et viktig bindeledd mellom IT og forretning, og bidra til å videreutvikle BAMA gjennom fakta og innsikt.

Apply
BAMA Gruppen AS
Bama Gruppen er i stadig vekst og står foran mange spennende utfordringer fremover. Vi er i ferd med å videreutvikle store deler av IT-støtten for hele verdikjeden vår gjennom nye spennende løsninger og konsepter, og trenger derfor å styrke og utvikle kompetanse på flere områder. Bama IT har ansvar for alle IT-tjenester i Bama Gruppen. Enheten består i dag av ca. 40 personer som er organisert i én prosjekt/leveranseavdeling, én driftsavdeling og en BI/MDM-avdeling.

Arbeidsoppgaver:
Som junior BI utvikler vil du bidra til at BI-løsningen og tjenester fra BI-avdelingen oppfyller forretningsområdenes behov og understøtter Bama Gruppen sine strategiske mål.
• Utvikling av ny BI & Analytics løsning
- Delta i alle faser av prosjektet
 - Back-end, front-end og ut mot forretning
• Være proaktiv inn mot forretning innenfor BI & Analytics

Vi tilbyr:
En spennende og lærerik jobb i et selskap i utvikling. Det vil bli muligheter for å ta eksterne kurs i tillegg til at du vil få oppfølging av vårt eksisterende BI team. Vi har et faglig, utfordrende og hyggelig arbeidsmiljø, og hos oss vil du få gode betingelser og fokus på faglig oppdatering. Vi jobber i en sunn, spennende og voksende bransje og holder til i nye lokaler med treningsfasiliteter og personalrestaurant. Hos oss vil du få tilgang til et internprogram som gir alle ansatte kunnskap og motivasjon rundt temaene mosjon og riktig kosthold. Du vil bli tatt godt imot når du kommer og vil få nødvendig opplæring og veiledning, og ikke minst bli kjent med organisasjonen Bama Gruppen.

We are looking for:

Ønskede kvalifikasjoner:
• Fullført relevant bachelor eller mastergrad på høyskole eller universitetsnivå
• Evne til å forstå og analysere forretningen sine behov
• SQL (og evt DAX og Power BI)
• Er opptatt av å lære nye ting og fungere som en god lagspiller
• Beherske norsk som språk, skriftlig og muntlig

Personlige egenskaper:
• Analytisk og strukturert
• Flink til å tilegne deg ny kunnskap
• Opptatt av å finne gode løsninger som fungerer godt både for forretning og IT
• Liker å jobbe selvstendig, er strukturert, og er god på å skape fremdrift i prosjekter og leveranser

Dette er en fast stilling og oppstart blir etter avtale i tidsrommet juni - august 2020.

StudentConsulting tar første del av rekrutteringsprosessen og presenterer videre til Bama. Alle søknader vil bli behandlet konfidensielt.


Facts about the job
Job-ID51279
Number of vacancies1
Published20 Nov 2019
Application deadline-
ExtentFull time
Commission typeRecruitment
DurationIndefinite
Start date-
Summer jobNo
Working hours-
Salary-
Driving license requirements-
CityOslo
Profession categoryIT

BAMA Gruppen AS er den ledende markedsaktøren i Norge på fersk frukt, grønnsaker, bær og poteter til dagligvare-, storkjøkken- og servicemarkedet. I tillegg har konsernet en voksende posisjon i blomstermarkedet. Med hele kloden som handelsfelt blir årlig ca. 500 000 tonn ferske produkter fra både norske og internasjonale produsenter gjort tilgjengelige for norske forbrukere. Selskapet har også produksjonsbedrifter innen ferskforedlede salater, grønnsaker og poteter, samt ferske måltidsløsninger. Konsernets driftsapparat er representert i hele landet og håndterer ca. 5 200 daglige leveranser til sine kunder. Konsernet har 2 300 ansatte og en samlet omsetning på 18 milliarder kroner. For mer informasjon, se www.bama.no.