Go to Home Go to Job openingsJob openings Go to SalesSales Go to StockholmStockholm

Driven företagssäljare sökes till Stockholm!

Önskar du att ta nästa steg i din säljkarriär? Är du en självgående, mycket driven och orädd säljare som vill äga ditt eget bolag med möjlighet att göra mycket god förtjänst? Då kan detta vara helt rätt tjänst för dig!

Apply
StudentConsulting samarbetar med Videotechs säljorganisation som växer och nu söker dig som är redo att ta nästa steg i din säljkarriär. Videotech specialiserar sig på säkerhetslösningar/alarmering av byggarbetsplatser och har haft mycket stor framgång i såväl Västra Götaland som Skåne och Stockholmsområdet. Produkten är helt branschunik och skräddarsydd för att möta exakt det behov samt flexibilitet som kunder inom byggbranschen efterfrågar. Videotech samarbetar idag med alla dem stora byggföretagen och har mycket goda referenser ifrån samtliga (se mer information på https://videotech.se/).

I Videotechs säljorganisation går du in i rollen som partnersäljare, vilket innebär att du äger ditt eget bolag och omsättning. Företaget förser dig med allt nödvändigt material såsom utbildning, profilkläder, säljmaterial, broschyrer, visitkort, demoväska, prospekteringsverktyg m.m. Du kommer i din roll ansvara för och driva hela försäljningsprocessen, från prospektering och bearbetning av nya kunder till att vårda och utveckla befintliga kundrelationer. Behovet är stort och du har en bra produkt i ryggen med goda referenser, en väsentlig del av arbetet handlar om att våga lyfta luren och även gå canvas.

Din omsättning och lön är beroende av hur många avtal i månaden som du tecknar. Med rätt säljare och inställning ligger beräknad förtjänst på mellan 50 000 - 75 000 kronor i månaden som ny säljare. Efter 6 månader är beräknad förtjänst över 100 000 i månaden. Företaget garanterar en 1-3 månaders startersättning som diskuteras vid etablering för att underlätta uppstart.

Anställningsstart är flexibel efter överenskommelse.

We are looking for:

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:
- Minst 2 års erfarenhet av försäljning B2B.
- God vana att hantera företagskunder
- Ett starkt driv och vilja att arbeta hårt
- Körkort och tillgång till bil

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Detta är en mycket god möjlighet att göra bra förtjänst och etablerade säljare i företaget tjänar långt över 100 000 i månaden. Det kräver dock att du som person har god social kompetens, är orädd och ihärdig. Vidare är du bestämd och jobbar målfokuserat, har du satt ett mål ser du till att ta dig fram.

Känner du igen dig i beskrivningen? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!


Facts about the job
Job-ID51999
Number of vacancies1
Published17 Jan 2020
Application deadline-
ExtentFull time
Commission typeConsultant commission
DurationIndefinite
Start date-
Summer jobNo
Working hours-
Salary-
Driving license requirements-
Profession categorySales

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se