Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til ProduksjonProduksjon Gå til AlingsåsAlingsås

Montör till industri i Alingsås

Nu söker vi en montör till vår kund i Alingsås. Har du tidigare erfarenhet av montering och lätt för att hantera skruvdragare och liknande verktyg, kan det här vara jobbet för dig!

Søk på jobben
Arbetet innefattar manuell montering av kabelskåp i olika storlekar vilket innebär arbete med handverktyg typ skruvdragare och liknande. Vår kund har även rotation av arbetsuppgifterna i deras monteringsgäng. I arbetsuppgifterna ingår att köra A och D1 truck samt arbete med lyftutrustning. Skift kommer att förekomma under tiden.

I nuläget söker vi en person som kan starta redan nu den 29/4, sedan letar efter 3 stycken till som kan start i mitten av juli och jobba hela sommaren fram till slutet av augusti.

Presterar man bra och utmärker sig finns även möjlighet att bli förlängd.

Dette søker vi etter:

Erfarenhet från liknade uppgifter och med monteringsvana är en stor fördel. Konsulten är intresserad och kan hantera att arbeta med handverktyg, typ skruvdragare och liknande.
Kandidaterna behöver A2,A4,B2,D1 och travers / Lätta Lyft för att utföra uppdraget.

Søk på jobben

Fakta om jobben
Jobb-ID75754
Antall plasser3 stk.
Publisert16 apr 2024
Siste søknadsfrist-
OmfangHeltid
OppdragstypeKonsulentoppdrag
Varighet6 mån eller längre
Startdato-
SommerjobbJa
Arbeidstider-
Lønn-
Førerkortkrav-
YrkeskategoriProduksjon

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com