Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til Drift/VedlikeholdDrift/Vedlikehold Gå til ÄlmhultÄlmhult

Är du maskintekniker och vill arbeta på en spännande industri i Älmhult?

Vi söker nu maskintekniker/underhållstekniker till vår kund i Älmhult. Är du lösningsorienterad, ansvarstagande och är tekniskt lagd? Då har vi jobbet för dig!

Søk på jobben
Vi söker nu för vår kunds räkning en maskintekniker. För att trivas i tjänsten är det centralt att du ständigt arbetar mot att effektivera olika processer samt aktivt arbetar i förebyggande syfte. Det blir även din uppgift att utbilda samt stötta resten av organisationen i det dagliga arbetet samt eventuella projekt eller förändringar.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är:
- Identifiera eventuella förbättringar i processer
- Arbeta i förebyggande syfte samt ständigt utveckla detta arbete
- Vara operatörerna behjälplig i underhållsarbetet samt eventuella problem med maskinerna
- Regelbundet utbilda operatörerna
- Delta i diverse tekniska och/eller processrelaterade projekt
- Arbeta enligt företagets värderingar
- Göra felsökningar

Dette søker vi etter:

För att vara lämplig för rollen ser vi att du har mycket goda underhållskunskaper samt relevanta färdigheter inom mekanik och/eller elektronik.

Som person drivs du att konstant hitta nya, effektiva sätt att arbeta gällande att spara tid, pengar, material, energi samt andra resurser. Du är en strukturerad och metodisk person som alltid ligger steget före när det kommer till att vara proaktiv. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska.

Låter detta som tjänsten för dig? Sök redan idag, ansökningar behandlas löpande.


Fakta om jobben
Jobb-ID51141
Antall plasser1 stk.
Publisert11 nov 2019
Siste søknadsfrist-
OmfangHeltid
OppdragstypeKonsulentoppdrag
Varighet6 mån eller längre
Startdato-
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
Førerkortkrav-
YrkeskategoriDrift/Vedlikehold

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se