Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til Logistikk/TransportLogistikk/Transport Gå til AlvestaAlvesta

Långsiktigt extrajobb som truckförare i Alvesta

Studenter sökes för extrajobb som truckförare i Alvesta! Är du en erfaren truckförare som letar efter ett extrajobb att kombinera med studier? Då har vi tjänsten för dig!

Søk på jobben
Arbetsuppgifterna kommer huvudsakligen bestå av att lasta och lossa företagets produkter med hjälp av truck. Det kan även förekomma andra arbetsuppgifter så som paketering, sortering av paket, utkörning av pallar samt orderplock. Arbetet kommer bestå av varierande arbetsuppgifter från dag till dag, även andra arbetsuppgifter kan tillkomma där man behöver hoppa in på andra stationer.

Viktigt för tjänsten är att du som söker har erfarenhet av att köra truck och du har truckbehörigheterna A1-A4, meriterande med B1-B4. Arbetstiderna är främst kvällar, på vardagar.

I detta uppdrag har du möjlighet att påverka dagarna du vill jobba, då du själv lägger din tillgänglighet i vårt system för att kunna kombinera med annan huvudsaklig sysselsättning. Krav på tillgänglighet är minst två pass i veckan.

Dette søker vi etter:

Vi söker dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, som är flexibel, positiv och arbetsvillig. Arbetet kan periodvis vara tungt och fysiskt krävande vilket innebär att vi gärna ser att du har god fysik och inte är rädd för att ta i när det behövs.

Är du den vi söker? Ansök till tjänsten redan idag eftersom tjänsten kommer att tillsättas löpande.

Søk på jobben

Fakta om jobben
Jobb-ID75341
Antall plasser2 stk.
Publisert21 mar 2024
Siste søknadsfrist-
OmfangDeltid/Extra
OppdragstypeKonsulentoppdrag
Varighet6 mån eller längre
Startdato-
SommerjobbNei
ArbeidstiderArbetstiderna är förlagda mellan 10:00-22:00, söndag-fredag.
LønnEnligt GFL.
Førerkortkrav-
YrkeskategoriLogistikk/Transport

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com