Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til IT/DataIT/Data Gå til ÄngelholmÄngelholm

Nyexaminerad nätverkstekniker sökes till Trelleborg!

Har du ett stort tekniskt intresse och vill arbeta i en omväxlande roll? Är du nyexaminerad och söker en utvecklande tjänst för att lansera din karriär? I rollen som IT-tekniker erbjuds du en stimulerande arbetsmiljö med stort ansvar!

Søk på jobben
Som IT-tekniker arbetar du som konsult åt kundens driftskunder. Varje tekniker ansvarar för eller är delaktiga i ett eller flera tekniska områden. Du kommer att ingå i ett härligt team som har ansvar för både interna system och kunders system.

Dina arbetsuppgifter består bland annat av:
- Drift och övervakning av servrar och nätverk i kundens datacenter
- Installation och underhåll av servrar, nätverk och säkerhetslösningar hos kunder
- Klienthantering och support av kunder

Underhållsarbete utanför ordinarie kontorstid kan förekomma.

Tjänsten är på heltid och en direkt rekrytering med placering på kontoret i Trelleborg. Du kommer att ingå i ett team på ca 15 tekniker. Kunden arbetar enligt ITIL i deras processer och rutiner och är meriterande ifall du arbetat med detta tidigare.

Dette søker vi etter:

Vi ser att du är i början av din karriär och söker en roll där du kan utvecklas. Som nyexaminerad nätverkstekniker kan du alltså vara högst aktuell för tjänsten. Tidigare erfarenhet av drift av datacenter samt att du besitter nätverkskunskap inkluderat switchar, routing och brandvägg är meriterande men inte ett krav.
Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav samt B-körkort.


Fakta om jobben
Jobb-ID50237
Antall plasser1 stk.
Publisert12 sep 2019
Siste søknadsfrist-
OmfangHeltid
OppdragstypeRekruttering
Varighet6 mån eller längre
Startdato-
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
FørerkortkravB
YrkeskategoriIT/Data

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se