Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til Drift/VedlikeholdDrift/Vedlikehold Gå til BodenBoden

Lokalvårdare i Boden

Är du en noggrann och pålitlig person som trivs med att hålla det rent och snyggt omkring dig? Vi letar efter en lokalvårdare i Boden som kan hjälpa oss att upprätthålla en trivsam miljö för våra kunder och medarbetare.

Søk på jobben
Coor är en av Nordens ledande leverantörer av Facility Management och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer – smarta, hållbara och fulla av glädje. Coor erbjuder alla tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor ÄR service; vi tar hand om våra kunders fastigheter, vi lagar mat, vi städar, vi välkomnar gäster, vi levererar post och vi sköter alla de hundratals Facility Management-tjänster som krävs för att en arbetsplats eller fastighet ska fungera på bästa sätt.

Som lokalvårdare i Boden blir du nyckeln till att hålla våra lokaler rena och inbjudande! Du kommer att ta hand om städning enligt våra instruktioner som att dammsuga, moppa och se till att varje yta är fläckfri. Dessutom kommer du att organisera vårt städmaterial och vara vår pålitliga radar för att upptäcka och rapportera eventuella avvikelser eller behov av reparationer. Om du är redo att göra en verklig skillnad varje dag, så är det här din chans att lysa!

Behovet är 1/7-2/8 med följande arbetstider:

Måndag - torsdag: 6:30-15:30
Måndag - fredag: 6-15

Dette søker vi etter:

Vi letar efter engagerade och pålitliga personer som brinner för att leverera enastående tjänster. För att passa in i rollen som lokalvårdare i Boden bör du ha följande egenskaper och kvalifikationer:

- En positiv attityd och förmåga att arbeta självständigt
- Noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer
- God fysisk kondition för att klara av de fysiska kraven som städning kan innebära
- Förmåga att kommunicera tydligt och rapportera eventuella problem eller behov till arbetsledningen

Krav:
- Tidigare erfarenhet av städning.
- B-körkort.

Detta är ett bemanningsuppdrag och du kommer att anställas av StudentConsulting och hyras ut som konsult till vår kund Coor. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Lina på mail: lina.friberg.wennerberg@studentconsulting.se eller Veronica på mail: veronica.nylund@studentconsulting.se. Vi intervjuar löpande och tillsätter tjänsterna när vi har hittat rätt person. Sök därför tjänsten redan idag!

Søk på jobben

Fakta om jobben
Jobb-ID75794
Antall plasser2 stk.
Publisert18 apr 2024
Siste søknadsfrist-
OmfangHeltid
OppdragstypeKonsulentoppdrag
Varighet11 dagar - 3 mån
Startdatofredag 19 juli
SommerjobbJa
ArbeidstiderMåndag-torsdag: 6:30-15:30 Måndag-fredag: 6:00-15:00
Lønn-
FørerkortkravB
StedBoden
YrkeskategoriDrift/Vedlikehold

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com