Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til Logistikk/TransportLogistikk/Transport Gå til BoråsBorås

CE-chaufförer för nattkörning sökes till SC Transport!

Är du CE-chaufför och på jakt efter nya utmaningar? Då har vi spännande tjänster till dig!

Søk på jobben
Till vårt uppdrag i Borås söker vi nu dig som har CE kort. Tjänsten innebär nattkörningar där du kommer att arbeta 15 timmarspass onsdag – onsdag och sedan ledig onsdag – onsdag. Många körningar kommer innefatta spetsbyten, där ingen lastning och lossning ingår utan enbart transport av gods.
Du utgår från Borås och arbetar heltid med start under våren/försommaren 2024. Uppdraget pågår till i slutet av Augusti, men chans till förlängning och fortsatt anställning efter utfört uppdrag finns.

Dette søker vi etter:

Krav för tjänsten är:

- CE behörighet samt YKB.
- God kommunikationsförmåga i Svenska och/eller engelska.

Det är meriterande om du har ADR, erfarenhet av handdator och nattkörningar. Detta p.ga. att nattarbete kan vara psykiskt krävande och inte ser ut som arbetet som utförs under dagtid. Körningarna kommer att vara rikstäckande, med främst mot Jönköping, Örebro och Göteborg.

Vi söker dig som är driven och som brinner för chaufförsyrket.

Är du den vi söker? Tveka inte utan ansök om tjänsten via länken nedan, eller genom att besöka vår hemsida. Rekrytering sker löpande och tjänsterna kommer att kunna tillsättas innan ansökningstidens slutdatum. Utdrag ur belastningsregister kan förekomma.

Søk på jobben

Fakta om jobben
Jobb-ID75748
Antall plasser2 stk.
Publisert16 apr 2024
Siste søknadsfrist-
OmfangHeltid
OppdragstypeKonsulentoppdrag
Varighet3-6 mån
Startdatomandag 27 mai
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
FørerkortkravCE
StedBorås
YrkeskategoriLogistikk/Transport

SC transport Sverige är en del av mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting Group - ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt 15 900 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid. För dig som är nyfiken på ett äventyr på annan ort – så erbjuder vi även chaufförstjänster i Norge. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se/lastbilschaufför.