Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til AdministrasjonAdministrasjon Gå til GislavedGislaved

Junior administratör sökes för uppdrag i Anderstorp

Gillar du att arbeta administrativt? Är du snabb, effektiv och kundfokuserad? Då kan tjänsten som junior administratör vara något för dig!

Søk på jobben
Vår kund erbjuder marknadens bredaste sortiment av fästelement med över med över 180 000 artiklar och har har verksamhet i Sverige, Portugal och Kina. Företaget växer och söker därmed en snabb och noggrann lagspelare till teamet i Anderstorp.

I rollen som administratör arbetar du med inköp, försäljning, administration och service. Detta innefattar allt ifrån offert- och orderrelaterade arbetsuppgifter, så som till exempel offert- och orderregistrering, till att sammanställa och presentera statistik för ledningens räkning. Företaget värnar om medarbetarnas utveckling där det finns stora möjligheter att växa vidare i andra roller inom organisationen.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting men utför arbetet hos vår kund i Anderstorp. Tjänsten är på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda dagtid, måndag-fredag mellan 08:00-17:00.

Dette søker vi etter:

Du är en noggrann och driven person med administrativ förmåga med tekniskt intresse som du är intresserad av att utveckla. Du behärskar Microsoft Officepaketet väl och strävar alltid efter att öka dina kunskaper och ge organisationen och medarbetare bästa interna service. Vår kund värdesätter ett kundfokuserat, effektivt och strukturerat arbetssätt som kombineras med ett gott lagspel. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska och erfarenhet av att jobba i ett affärssystem.

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag! Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Søk på jobben

Fakta om jobben
Jobb-ID75789
Antall plasser1 stk.
Publisert18 apr 2024
Siste søknadsfrist5 dager igjen
OmfangHeltid
OppdragstypeKonsulentoppdrag
Varighet6 mån eller längre
Startdato-
SommerjobbNei
ArbeidstiderMåndag-fredag dagtid
LønnEnligt avtal
Førerkortkrav-
YrkeskategoriAdministrasjon

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com