Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til Teknologi/IngeniørerTeknologi/Ingeniører Gå til GöteborgGöteborg

Kontorsinredare/inredningsarkitekt sökes till ett kontorsprojekt deltid

Har du kunskap att projektleda kontorsinredning? Söker ett deltidsprojekt? Då har vi uppdraget!

Søk på jobben
StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi växer och har därmed flyttat till nya häftiga lokaler i centrala Göteborg och söker vi nu inredningshjälp/projektledning till vårt nya kontor.
Kontoret är beläget vid Lilla bommen 4b, högst upp med fin utsikt åt alla väderstreck. Storleken är ca 400 kvm. En riktig pärla och spännande projekt!

Uppdraget:
- Skapa ett inredningskoncept / inriktning. Färg, belysning och möbler.
- Ge råd och förslag på inköp av möbler, lampor, tavlor, etc
- Utföra vissa moment som att sätta upp tavlor etc inget krav bara om intresse finns.
- Eventuellt samordna leverantörer av ex blommor, gardiner etc.

Utförandet:
Du kommer få fria händer att själv planera samt utföra ditt uppdrag. Vi tänker att projektet kommer vara en process där vi inleder med att vi berätta våra tankar och idéer. Därefter arbetar ni fram en inrednings inriktning där vi också tillsammans bollar fram ett resultat.

Omfattningen
Uppdraget startar så snart under november och planeras vara klart under januari. Tid ca 20-60h och vi är öppna att diskutera innehållet efter förslag från dig samt ersättning. Uppdraget sker via en projektanställning där du är anställ av oss/StudentConsulting och du styr dina egna arbetstider.

Dette søker vi etter:

Tror du att detta är ett uppdrag för dig eller vill veta mer? Sök tjänsten idag!


Fakta om jobben
Jobb-ID60587
Antall plasser1 stk.
Publisert25 nov 2021
Siste søknadsfrist-
OmfangDeltid/Extra
OppdragstypeIntern jobb
Varighet11 dagar - 3 mån
Startdatotirsdag 30 november
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
Førerkortkrav-

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se