Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til Logistikk/TransportLogistikk/Transport Gå til GöteborgGöteborg

Lastbilschaufför med C-kort sökes till välkänt bolag i Göteborg!

Är du en person som uppskattar en arbetsdag som är varierande och har puls? Gillar du att sätta laget före jaget och vill bli en del av ett team som har roligt tillsammans? Då har vi jobbet för dig!

Søk på jobben
Oavsett om du är nyexaminerad chaufför eller har lång erfarenhet och kanske bara behöver ett miljöombyte så har vi arbetet för dig! Nu söker vi på StudentConsulting efter en lastbilschaufför med C-behörighet. Vi tror på att skapa ett team med medarbetare med ett positivt mindset som vill utvecklas i sin arbetsroll vilket denna tjänst ger möjlighet till!

Vi söker dig som är på jakt efter en ny utmaning på heltid och vill hitta ett bolag att stanna på långsiktigt. För det här uppdraget kommer du att bli anställd på StudentConsulting och uthyrd till vår kund under 6 månader. Efter det är tanken att du blir anställd direkt av kunden istället så detta är för dig som söker ett långsiktigt arbete hos en trygg och stor aktör i Göteborg.

Du kommer främst att arbeta med att köra material till olika delar på arbetsplatsen men även åka till andra sajter och eventuellt hämta eller lämna material. Vid behov kan man även få hoppa in och hjälpa till med andra arbetsuppgifter där det behövs för att stötta upp i de olika arbetena som utförs.

Dette søker vi etter:

Du som söker är punktlig, noggrann och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och i en föränderlig miljö där du arbetar tillsammans med teamet för att lösa de utmaningar ni kan ställas inför. Du behöver vara i god fysisk form då en del tung lyft kan förekomma.

Krav
Du som söker har körkort, antingen med behörighet C eller CE. Du behöver också ha YKB och digitalt förarbevis.
Möjlighet att arbeta löpande dagtid då arbetstiderna är 07:00-16:00 på vardagar.
Meriterande om du har erfarenhet från kranbil

Urvalsprocessen sker löpande och det är start omgående så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att få träffa dig på en personlig intervju!


Fakta om jobben
Jobb-ID59583
Antall plasser1 stk.
Publisert5 okt 2021
Siste søknadsfrist-
OmfangHeltid
OppdragstypeKonsulentoppdrag
Varighet6 mån eller längre
Startdato-
SommerjobbNei
ArbeidstiderDagtid
Lønn-
FørerkortkravCE
YrkeskategoriLogistikk/Transport

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se