Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til Kundeservice/ButikkKundeservice/Butikk Gå til GöteborgGöteborg

Orderhanterare för reservdelar till Carrier AB!

Är du administrativt lagd och har en bakgrund inom teknik? Kanske har du till och med erfarenhet som kyltekniker? Då har vi tjänsten för dig!

Søk på jobben
Just nu söker vi en Orderhanterare till Carrier AB! Carrier AB är en ledande leverantör av värme, ventilation, luftkonditionering och kyla, byggnadsautomation och styrutrustning, samt brand- och säkerhetssystem. Företaget har 51 fabriker och 39 forsknings- och designcentrum i hela världen med mer än 53 000 anställda som hjälper kunder i mer än 180 länder. Som orderhanterare för reservdelar kommer du arbeta på mot den svenska och norska marknaden på kontoret i Göteborg.

Arbetsuppgifter:

I din roll som orderhanterare kommer du att arbeta administrativt med att hantera inkommande ärenden från företagets kunder. Genom att avläsa sprängskisser kommer du att identifieras kundens behov för att sedan lägga order på reservdelarna i systemet. Detta är en supporterande roll där du också kommer besvara frågor och ge support till företagets kunder gällande reservdelar.

Detta är ett konsultuppdrag på heltid vilket innebär att du blir anställd av StudentConsulting och jobbar som konsult hos Carrier AB. Tjänsten planerar att starta omgående och pågå i 6 månader med möjlighet till förlängning.

Dette søker vi etter:

För att lyckas i rollen ser vi gärna att:

• Du besitter god datorvana och vana av att arbeta i affärssystem
• Har teknisk och/eller administrativ bakgrund
• Behärskar engelska i tal och skrift

Meriterande är om:

• Du har jobbat i affärssystemet Pyramid
• Du har tidigare jobbat med att avläsa sprängskisser/andra tekniska ritningar
• Erfarenhet av reservsdelsadministration eller annan liknande roll
• Tidigare erfarenhet som kyltekniker men vill nu arbeta mer administrativt

Som person ser vi att du är noggrann och ansvarstagande samt har en bakgrund inom teknik och administrativt arbete.

Passar ovan in på dig? Sök redan idag då urval och intervjuer sker löpande!


Fakta om jobben
Jobb-ID60539
Antall plasser1 stk.
Publisert23 nov 2021
Siste søknadsfrist-
OmfangHeltid
OppdragstypeKonsulentoppdrag
VarighetTillsvidare
Startdato-
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
Førerkortkrav-
YrkeskategoriKundeservice/Butikk

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se