Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til Drift/VedlikeholdDrift/Vedlikehold Gå til GöteborgGöteborg

Servicetekniker till Tamro

Är du en serviceinriktad och initiativrik tekniker? Bra! Då kan vi ha din nästa karriärutmaning på Tamros teknikavdelning i Göteborg.

Søk på jobben
Tamro AB
Hos Tamro får du varierande och viktiga arbetsuppgifter med fokus på bland annat förebyggande/avhjälpande underhåll av deras högt automatiserade anläggning. Du är med och utvecklar
produktionsanläggningen och påverkar deras redan vinnande arbetssätt.

På underhållsavdelningen kommer du främst att arbeta med felsökning, reparationer och förebyggande underhåll.
Som tekniker kommer du också delta i projekt- och installationsarbeten. Här blir du en viktig spelare i ett lag om 7 personer som ska säkerställa en stabil drift av deras mycket avancerade produktionsanläggning. Gruppen ansvarar även för fastighetens drift.


Du kommer arbeta på ett rullande schema mellan kl 06:00-20:00, med viss förskjutning av arbetstid vissa veckor och dagar. Schemalagd beredskapstjänstgöring ingår som är lika fördelad i arbetslaget.

Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat.
Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Dette søker vi etter:

För att lyckas, och självklart även trivas, behöver du ha en gymnasial utbildning med teknisk inriktning mot el-automation samt ett par års erfarenhet inom området.
Att arbeta på Tamros underhållsavdelning kräver att du är serviceinriktad, en god kommunikatör och att du gillar att dela med dig av din kunskap till dina kollegor.
En förutsättning är att du behärskar det svenska och engelska språket i tal och skrift. Eftersom du kommer att ställas inför nya problem och utmaningar är det även viktigt att du är självständig, kreativ och att du har en god initiativförmåga.

Erfarenhet av nedan är mycket meriterande, men inget krav:

• Fastighetsteknik
• Pneumatik och hydraulik
• Mekanik
• El
• Siemens PLC
• Svetsarbeten
• Heta-arbeten
• B-körkort
• Truckkort


Fakta om jobben
Jobb-ID51251
Antall plasser2 stk.
Publisert19 nov 2019
Siste søknadsfrist-
OmfangHeltid
OppdragstypeRekruttering
VarighetTillsvidare
Startdato-
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
FørerkortkravB
YrkeskategoriDrift/Vedlikehold

Tamro har ett viktigt uppdrag i den svenska värdekedjan för välbefinnande. Tusentals människors hälsa och ibland även liv hänger på att vi levererar läkemedel samt hälso- och sjukvårdsprodukter i rätt tid och perfekt skick till landets apotek och sjukhus. Vi driver inga egna apotek utan är en oberoende aktör. Det gör att vi kan arbeta med allas bästa för ögonen: tillverkare, apotek, sjukhus, konsumenter och patienter.