Gå til Startside Gå til Ledige jobberLedige jobber Gå til Logistikk/TransportLogistikk/Transport Gå til GöteborgGöteborg

Student sökes till välkänt e-handelslager!

Vill du få möjligheten att arbeta på ett modernt lager vid sidan av dina studier? Då är det här tjänsten för dig! Vi kan nu erbjuda ett spännande, fartfyllt och riktigt roligt jobb till dig som har det där lilla extra!

Søk på jobben
Arbetsuppgifterna består i huvudsak av orderplock och packning av beställningar inom e-handel. Arbetsplatsen är ett stort nybyggt e-handelslager i fräscha och moderna lokaler. Tillsammans med ditt team bidrar du till en energifylld arbetsplats där mycket händer och du får en chans att vara delaktig i en arbetsplats som vill framåt!

Lagret ligger i Arendal, Hisingen och på arbetsplatsen finns flera arbetsstationer beroende på vad som ska packas. Du arbetar till största del stående vid bord där du ansvarar för din packyta. För dig som är duktig och platsar på lagret finns det långsiktigt möjlighet att utvecklas och få arbeta på fler avdelningar hos kunden. Därför är det viktigt att man håller ett högt arbetstempo och visar på ett stor vilja att göra ett bra arbete.

Arbetstiderna är flexibla, men främst vardagar dagtid klockan 06:00-15:00 och kvällar 15.00-24.00, det kan även finnas möjlighet att arbeta enstaka nätter och helger vid behov. Vi ser gärna att du kan arbeta 2-3 pass i veckan som ett minimum.

För detta uppdrag anställs du av oss på StudentConsulting och arbetar hos vår kund som uthyrd konsult. På arbetsplatsen finns arbetsledare, men din konsultchef på StudentConsulting är ansvarig för din anställning och frågor rörande denna.

Dette søker vi etter:

Som konsult är man ambassadör och ansiktet utåt för StudentConsulting på kundarbetsplatsen. Vi söker därför dig som lever upp till våra kärnvärden: Resultat, Engagemang, Enkelhet och Team. Vi arbetar tillsammans för att nå gemensamma mål genom att arbeta smart, effektivt och med stor passion för vårt arbete. Du är lyhörd för feedback, samarbetsvillig och arbetar lika bra i grupp som individuellt. Flexibilitet och noggrannhet värdesätts högt, liksom vikten av att vara engagerad och uthållig.

Då största delen av arbetet utförs stående är det en fördel om du har god fysik. Ingen tidigare erfarenhet från lager krävs utan det viktigaste är att du är tävlingsinriktad och trivs av att arbeta i ett högt tempo med en hög grad noggrannhet. För att smidigt kunna ta sig till arbetsplatsen bör man ha B-körkort och tillgång till bil. Du ska kunna kommunicera obehindrat på svenska i tal och skrift. Truckkort B3 är meriterande men inget krav.

Platserna tillsätts löpande, så du är välkommen med din ansökan redan idag!


Fakta om jobben
Jobb-ID60391
Antall plasser1 stk.
Publisert20 nov 2021
Siste søknadsfrist-
OmfangDeltid/Extra
OppdragstypeKonsulentoppdrag
Varighet6 mån eller längre
Startdatoonsdag 01 desember
SommerjobbNei
Arbeidstider-
Lønn-
FørerkortkravB
YrkeskategoriLogistikk/Transport

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se